Mετά τους Κασκαντάμη και Σαλπιγγίδη, η Αλεξανδρούπολη FC … προχώρησε σε δυο ακόμα μεταγραφικές κινήσεις για τον προπονητή Κώστα Φραντζέσκο, οι οποίες έκρυβαν και μια ευχάριστη έκπληξη για τον τον αμυντικό της ομάδας μας Παναγιώτη Σωτηράκη.
Πρόκειται για τον Νικόλα Ματθαίου, 22χρονο αριστερό μπακ από τα Μουδανιά και τον 21χρονο Δημήτρη Θεοδωρόπουλο, δεξί χαφ από τον Άρη Πηγών οι οποίοι ήταν συμπαίκτες με τον Παναγιώτη Σωτηράκη στην Κ-19 του Αστέρα Τρίπολης το 2019, με τον οποίον και έφτασαν στο Final 4! Σχεδόν έξι χρόνια μετά, οι δρόμοι τους συναντήθηκαν ξανά, με στόχο να έχουν και εδώ αγωνιστικές επιτυχίες.

Η ανακοίνωση της ομάδας
Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την FC
Μετά τους Κασκαντάμη και Σαλπιγγίδη, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης FC, προχώρησε σε δύο ακόμα μεταγραφικές κινήσεις. Πρόκειται για τον Νικόλα Ματθαίου, 22χρονο αριστερό μπακ από τα Μουδανιά και τον 21χρονο Δημήτρη Θεοδωρόπουλο, δεξί χαφ από τον Άρη Πηγών. Οι δύο παίκτες, συμφώνησαν σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας μας και σήμερα το απόγευμα συμμετείχαν κανονικά και στην προπόνηση.
Επανασύνδεση με άρωμα… Αστέρα Τρίπολης
Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον αμυντικό της ομάδας μας, Παναγιώτη Σωτηράκη, ο οποίος βρέθηκε να είναι ξανά συμπαίκτης με τους νεοαποκτηθέντες Ματθαίου και Θεοδωρόπουλο. Οι τρεις ποδοσφαιριστές, ήταν συμπαίκτες στην Κ-19 του Αστέρα Τρίπολης το 2019, με τον οποίον και έφτασαν στο Final 4! Σχεδόν έξι χρόνια μετά, οι δρόμοι τους συναντήθηκαν ξανά, με στόχο να έχουν και εδώ αγωνιστικές επιτυχίες.









