Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Βροχές και καταιγίδες από Δευτέρα

Τοπικές βροχές τη Δευτέρα από τα δυτικά με ανατολική επέκταση την Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Αναλυτικά:

Δευτέρα 22-11-2021

Στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα πελάγη έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 14 με 16 και στην υπόλοιπη χώρα τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις την Κυριακή - Βροχές από Δευτέρα

Τρίτη 23-11-2021

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στο Ιόνιο και το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα στα νησιά του Ιονίου, την Πελοπόννησο, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, βαθμιαία θα εξασθενήσουν και το βράδυ στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 3 με 5 και στα βορειοανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις την Κυριακή - Βροχές από Δευτέρα

Τετάρτη 24-11-2021

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το βράδυ έως 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στο βόρειο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ, στις υπόλοιπες περιοχές 3 με 5 και το βράδυ έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις την Κυριακή - Βροχές από Δευτέρα

Πέμπτη 25-11-2021

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη νότια νησιωτική χώρα τις πρωινές ώρες. Από το απόγευμα στο Ιόνιο οι βροχές θα ενταθούν και τη νύχτα θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο βαθμιαία έως 7 με 8 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις την Κυριακή - Βροχές από Δευτέρα

Πηγή: news247.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη