Τρίτη 21 Μαΐου 2024

“Ανάσα” για Αλεξανδρούπολη FC

Επέστρεψε στις νίκες η Αλεξανδρούπολη FC, με νίκη 3-1 απέναντι στον Άρη Αβάτου στο Φώτης Κοσμάς. Με τον Καρακασίδη να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Μαντζίρη να σκοράρει στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός η Αλεξανδρούπολη έκανε ένα ακόμη βήμα προς την παραμονή στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Από το πρώτο μόλις λεπτό οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι ήθελαν τη νίκη και θα έκαναν τα πάντα για να την πετύχουν. Στο 6ο λεπτό ο Δορουγιδένης εκτέλεσε μακρινό πλάγιο και ο Καρακασίδης μέσα από την μεγάλη περιοχή με βολέ θα κάνει το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα ο Καρακασίδης και πάλι θα χριστεί σκόρερ, έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση και ατομική ενέργεια του Ρουμπιέ.

Η Αλεξανδρούπολη είχε όμως και άλλο γκολ για το πρώτο ημίχρονο. Ο Μπαρμπαγιάννης στο 25ο λεπτό θα σημαδέψει το δοκάρι του Νταφόπουλου και ένα λεπτό αργότερα ο Μαντζίρης με κεφαλιά θα κάνει το 3-0. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο για να διαχειριστούν το σκορ όπως και έγινε μέχρι το 92ο λεπτό.

Ο Άρης πίεσε όσο μπόρεσε, απείλησε τον Μπινόπουλο στο 90ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά ο τερματοφύλακας της Αλεξανδρούπολης είπε «όχι». Στο 92ο λεπτό ο Κωσταρέλης θα σημειώσει το γκολ της τιμής για το Άβατο, για το τελικό 3-1.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Μιχάλης Φλώρος): Μπινόπουλος, Δορουγιδένης (83’ Τσιτσεκίδης), Σιώπης, Γκαϊδατζής, Μπαρμπαγιάννης, Πατσιώρας Κων., Πατσιώρας Αγγ. (75’ Τσιεγγελίδης), Αμπραχαμιάν (63’ Χριστοφορίδης), Καρακασίδης (83’ Γεωργαντζόπουλος), Ρουμπιές, Μαντζίρης (63’ Παγωνίδης)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κώστας Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Παναγιωτίδης, Ψεμματάς, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Κωσταρέλης, Τσάπαρης, Αραμπατζής, Παπαδόπουλος, Μελισσόπουλος

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη