Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Ανάσταση δουλεύοντας έκαναν εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας και στους υγειονομικούς χώρους

Οι περισσότεροι, αυτές τις άγιες μέρες του Πάσχα τις περνούν στο σπίτι με τις οικογένειες τους. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που εργάζονται για να μας προσέχουν, γιατί αυτή είναι η δουλειά τους.

Ένα από αυτά τα επαγγέλματα είναι φυσικά αυτό των γιατρών, των νοσοκόμων, των υγειονομικών γενικότερα που ειδικά φέτος δίνουν μάχη με την πανδημία. Την ώρα λοιπόν που πολλοί ήταν στην εκκλησία της ενορίας τους για το Χριστός Ανέστη κάποιοι άλλοι έλεγαν τα χρόνια πολλά κάνοντας την βάρδια τους. Η παρακάτω φωτογραφία είναι από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, με τους εργαζόμενους να ανταλλάζουν ευχές και να τσουγκρίζουν αυγά..

Το ίδιο ισχύει και για τους Συνοριακούς Φύλακες. Στον Έβρο ο πρόεδρος της Ένωσης Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς έγραψε χαρακτηριστικά στα social media: «Η Β’ Αλλαγή του Α.Τ Τυχερού (Γραφείο Συνοριακής Φύλαξης) σας εύχεται Χριστός Ανέστη και καλό Πάσχα!! Από την φύλαξη των συνόρων της πατρίδας μας!! Υ.Γ Από το “Μπαλκόνι” όσοι γνωρίζουν….».

Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από βάρδια στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου, όπου μαζί με το ιατρικό προσωπικό είναι και μέλος του προσωπικού security που επίσης έκανε Ανάσταση στον χώρο εργασίας του.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη