Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Ανέδειξαν την πόλη τους και το σχολείο τους οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου

Την πόλη του Διδυμοτείχου και το σχολείο τους ανέδειξαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου ”ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ” οι οποίοι συμμετείχαν με δύο καινοτόμες εικονικές μαθητικές επιχειρήσεις στην Εμπορική Έκθεση που διοργάνωσε το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων ” Junior Achievement Greece” στο Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης.

Η μία εικονική επιχείρηση ήταν η ” Jobify” και πρόκειται για μία διαδικτυακή πλατφόρμα σύνδεσης αποφοίτων επαγγελματικής εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και η δεύτερη ήταν η ”Silky Touch”, επιχείρηση παραγωγής σειράς καλλυντικών που βασίζονται στις ευεργετικές ιδιότητες του μεταξιού.

Ο Δήμος Διδυμοτείχου ανέφερε:

“Για άλλη μία φορά οι νέοι της πόλης μας πρωτοπόρησαν στους τομείς της νεανικής επιχειρηματικότητας και των νέων τεχνολογιών , αξιοποιώντας την δημιουργικότητα και το πάθος που τους διακατέχει.

Επίσης κατά την διάρκεια της έκθεσης , οι μαθητές/τριες μοίρασαν στους επισκέπτες έντυπο τουριστικό υλικό αναφορικά με την ιστορία και τον πολιτισμό του Δήμου Διδυμοτείχου.

Τέλος, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους/στις καθηγητές/τριες των μαθητών που στέκονται πιστά δίπλα τους και αποτελούν πηγή έμπνευσης”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email