Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Αναβαθμίζονται 8 γήπεδα στο Δήμο Σουφλίου μέσω του προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ!

Σε ανάρτηση του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρωτογενούς Τομέα του Δήμου Σουφλίου, Δημήτρη Δαρούση ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες δημοπράτησης από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου για την αναβάθμιση υποδομών υφιστάμενων γηπέδων στο Σουφλί.

Μέσω του προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ, ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 263.999.97 ευρώ.

Το έργο αφορά μεταξύ άλλων και την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς σε 3 γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5 στο Σουφλί, στη Δαδιά και στο Αμόριο.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του κ.Δαρούση.

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες δημοπράτησης απο την τεχνικη υπηρεσια του Δημου Σουφλίου του έργου για την αναβάθμιση υποδομών υφιστάμενων γηπέδων στο Δήμο Σουφλίου συνολικού προϋπολογισμού 263.999,97 ευρώ μέσω του προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ .Συγκεκριμένα προβλέπεται τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς σε 3 γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5 στο Σουφλί, στη Δαδιά και στο Αμοριο.Επίσης τοποθέτηση συνθετικού ελαστικού τάπητα σε 5 γήπεδα καλαθοσφαίρισης στο Γυμνασιο- Λύκειο Σουφλίου και Τυχερού, στο Νηπιαγωγείο Αγριάνης, στην πλατεία Μεσοχωρίου στο Σουφλί και στην Λίμνη Τυχερού. Το έργο θα παραδοθεί από την ανάδοχο εταιρία εντός 4 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη