Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένες συναυλίες του Μάριου Φραγκούλη και του Γιώργου Κατσαρού – Με τις υπόλοιπες εκδηλώσεις τι θα γίνει;

Στην απόφαση να αναβληθούν οι προγραμματισμένες συναυλίες του Μάριου Φραγκούλη και του Γιώργου Κατσαρού προχώρησε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού που καταγράφεται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή μας. Βέβαια, εύλογη είναι η απορία του focustonevro.gr γιατί ενώ κάποιες εκδηλώσεις ματαιώνονται, την ίδια στιγμή κάποιες άλλες διοργανώνονται κανονικά αψηφώντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την συνάθροιση κοινού. Εκεί ισχύουν διαφορετικά κριτήρια και δεν προχωρούν οι αρμόδιοι σε αναβολή των εκδηλώσεων; Η ισχύς του μέτρου της απαγόρευσης εκδηλώσεων θα έπρεπε να είναι καθολική, και όχι ανάλογα με την περίπτωση, καθαρά για λόγους ισονομίας και ισότιμης μεταχείρισης. Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης:

«Ακολουθώντας τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για τις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές, με προτεραιότητα την προάσπιση της δημόσιας υγείας και συνδράμοντας στην κοινή προσπάθεια περιορισμού διάδοσης του κορωνοϊού, ανακοινώνουμε την αναβολή της προγραμματισμένης για τις 26 Αυγούστου 2020 συναυλίας του Μάριου Φραγκούλη στο ανοιχτό θέατρο Αλτιναλμάζη και της προγραμματισμένης για τις 28 Αυγούστου 2020 συναυλίας του Γιώργου Κατσαρού στις Φέρες.

Στο προσεχές χρονικό διάστημα θα οριστούν νέες ημερομηνίες για την πραγματοποίησή τους, εφόσον το επιτρέψει η διαμόρφωση των επιδημιολογικών δεδομένων».

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη