Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

ΑΝΑΣΑ: Επίσκεψη και συζήτηση εφ’ όλης της ύλης στην Τοπική Κοινότητα Πέπλου

Πιστοί στις δεσμεύσεις και σ’ αυτό που είχαμε υποσχεθεί , δηλαδή πέρα από τις θέσεις μας και τις απόψεις μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, που είναι σημαντικό, και πιστεύοντας ότι ακόμα σημαντικότερο είναι να έρθουμε σε επαφή με την κοινωνία, επισκεφτήκαμε την Κυριακή 2/8 μετά από πρωτοβουλία της Παράταξης, το πενταμελές τοπικό Συμβούλιο Πέπλου.

Παρουσία του Προέδρου του κυρίου Τσοτανίδη Δημήτριου, του Αντιπροέδρου κυρίου Γιαννακάκη Οδυσσέα, του κυρίου Ρεΐζη Γιάννη, του κυρίου Δούκα Ναθαναήλ καθώς και του κυρίου Γιοκνώρη Πασχάλη πραγματοποιήθηκε ακόμη μία συνάντηση στο κτίριο της Κοινότητας Πέπλου που κράτησε πάνω από δυόμιση ώρες. Ήταν μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Κοινότητα του Πέπλου (η οποία απαρτίζεται από τα χωριά Βρυσούλα, Κήποι, Γεμιστή και Πέπλος).

Αυτό που μας μετέφεραν και τα πέντε μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, πέρα από την αγωνία και τον προβληματισμό, για το τι μέλλει γενέσθαι με τα αυτοδιοικητικά δρώμενα, είναι ότι, μετά από ένα χρόνο περίπου, διοίκησης από την νέα δημοτική αρχή και ενώ έχουν θίξει μια σειρά από προβλήματα, εκεί που έπρεπε να τα θίξουν, όπως καθημερινότητα, πάρκα, παιδικές χαρές, καθαριότητα, (και κυρίως στην χωροθέτηση, στην συγκέντρωση και στην απομάκρυνση μεγάλων αντικειμένων) αγροτική οδοποιία, συντήρηση οδικού ασφαλτικού δικτύου, ηλεκτροφωτισμός, επέκταση ηλεκτροφωτισμού, συντήρηση δημοτικών κτιρίων, τηλεθέρμανση, τα προβλήματα συνεχίζουν να παραμένουν άλυτα.

Και γνωρίζοντας επίσης ότι μέχρι και σήμερα δεν είχαμε καμία θετική εξέλιξη στο μεγάλο έργο του πρωτογενή τομέα (στην ένταξή του δηλαδή σε κάποιο χρηματοδοτικό εργαλείο), την Υδραυλική Μελέτη του Πετάλου. Δεν θα μιλήσουμε ακόμη για απαξίωση, επειδή είναι νωρίς. Επίσης δεν θα μιλήσουμε για εγκατάλειψη ούτε για υποβάθμιση. Ο χρόνος θα το δείξει. Ελπίζουμε ότι θα υπάρξει αντίδραση.

Κλείνοντας, στο κομμάτι που μας αναλογεί, αυτό που υποσχεθήκαμε και θα προσπαθήσουμε να το πράξουμε με όσες δυνάμεις έχουμε είναι να αναδείξουμε για μια ακόμη φορά τα προβλήματα και τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική Κοινότητα Πέπλου και παραμένουν άλυτα, μεταφέροντάς τα στους καταρχήν αρμόδιους και κάποια μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους πέντε, τον καθένα ξεχωριστά αλλά και όλους μαζί, για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα που τους κάναμε, τα αντανακλαστικά που έδειξαν, αλλά και την πλήρη ενημέρωση που μας παρείχαν για τα θέματα που τους απασχολούν, χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες. Γιατί αυτοί, πιστεύουμε ότι γνωρίζουν τα προβλήματα της περιοχής τους καλύτερα από όλους εμάς. Έπεται συνέχεια.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη