Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Αναστάτωση προκαλούν τα μισθωτήρια για την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου – Στο «πόδι» πάλι ο Έβρος;

Ανησυχία έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η δημοσίευση των μισθωτηρίων αγροτεμαχίων στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», με σκοπό όπως όλα δείχνουν την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου.

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα και από επίσημα χείλη, αυτά της κυβερνητικού εκπροσώπου να ακούστηκε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί καμία επέκταση, ωστόσο η δημοσίευση αυτή δείχνει κάτι διαφορετικό και σίγουρα φέρνει νέους προβληματισμούς στους κατοίκους του Βορείου Έβρου.

Στα μισθωτήρια αναφέρεται το εξής:

Το Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου, που εδρεύει στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής, Λεωφ. Θηβών 196-198 – Τ.Κ. 182 33, με ΑΦΜ: 996797093, ΔΟΥ Μοσχάτου και νομίμως εκπροσωπείται για την υπογραφή της παρούσας από την Υπηρεσιακή Γραμματέα, Δρ. Φωτεινή Τ. Κουλούρη, εφεξής καλούμενο για συντομία «ΜΙΣΘΩTHΣ»,

ΜΙΣΘΩΜΑ. Το ετήσιο μίσθωμα, για όλη τη διάρκεια της μίσθωσης, ορίζεται στο ποσό
των χιλίων ευρώ (1.000,00€) ανά στρέμμα και συνολικά στο ποσό των 2.965,00 ευρώ για το
αγροτεμάχιο.

Η διάρκεια της ανωτέρω μίσθωσης άρχεται από την υπογραφή της παρούσας σύμβασης μισθώσεως έως την 31-12-2025. Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς παράτασης της μίσθωσης, με την έγγραφη ενημέρωση των εκμισθωτών πριν την λήξη της, για πέντε (5) επιπλέον έτη, με το ίδιο μίσθωμα και τους ίδιους όρους.

Αναλυτικά τα μισθωτήρια παρακάτω:

Μισθωτήριο 1

Μισθωτήριο 2

Μισθωτήριο 3

Μισθωτήριο 4

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email