Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ανδρέας Λοβέρδος: Στα Δίκαια Έβρου συναντήθηκε με αγωνίστρια του ΠΑΣΟΚ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στα πλαίσια της περιοδείας του για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στον Έβρο.

Από τα Δίκαια του Τριγώνου ξεκίνησε την περιοδεία του στον Έβρο ο βουλευτής, όπου εκεί συναντήθηκε με την Ελευθερία Τριγκίδου, αγωνίστρια του ΠΑΣΟΚ.

«Στο πρόσωπό της Ελευθερίας, τιμώ όλους τους ακούραστους υπερήφανους ακρίτες μας, που δεν τάχθηκαν απλά να φυλάττουν Θερμοπύλες, αλλά επιτελούν το ιερό καθήκον να κρατούν άσβεστη τη φλόγα του πολιτισμού και της ιστορίας μας» λέει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ.Λοβέρδος συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, παρουσία και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου Γιώργου Καραγιάννη. Σήμερα αναμένεται συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ.Ζαμπούκη ενώ σήμερα στις 11.30 έχει προγραμματιστεί συνέντευξη του στο Δημαρχείο στους δημοσιογράφους.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Ανδρέα Λοβέρδου.

Τιμή και ευγνωμοσύνη στους ακρίτες μας!Στο ακριτικό μετερίζι του Έβρου με την ιστορική αγωνίστρια της παράταξής μας Ελευθερία Τριγκίδου. Αποδέχθηκα σχετική πρόσκληση και είμαι σήμερα εδώ στα Δίκαια, στο Τρίγωνο του Έβρου για να συναντήσω την Ελευθερία Τριγκίδου. Μια γυναίκα που ταύτισε ένα κομμάτι της ζωής της με την ιστορία του ΠΑΣΟΚ ως ιδρυτικό μέλος του στην περιοχή. Μια αγωνίστρια που πάλεψε από για τις αρχές και τα ιδανικά της Δημοκρατικής Παράταξης στα δύσκολα αλλά και τα δημιουργικά χρόνια του ΠΑΣΟΚ. Στο πρόσωπό της Ελευθερίας, τιμώ όλους τους ακούραστους υπερήφανους ακρίτες μας, που δεν τάχθηκαν απλά να φυλάττουν Θερμοπύλες, αλλά επιτελούν το ιερό καθήκον να κρατούν άσβεστη τη φλόγα του πολιτισμού και της ιστορίας μας.Το Τρίγωνο δεν είναι απλώς ένα σύνορο. Στο Τρίγωνο του Έβρου συναντώνται λαοί, αξίες και παραδόσεις. Είναι το σημείο που η Δύση συναντά την Ανατολή. Τιμή και ευγνωμοσύνη στους ακρίτες μας με την επισήμανση ότι όλοι και περισσότερο εμείς οι πολιτικοί οφείλουμε να μην ξεχνάμε πως στις εσχατιές της χώρας μας δεν τελειώνει αλλά εκεί αρχίζει η πατρίδα μας.Γι’ αυτό πρέπει να αγωνιζόμαστε ώστε να αποτελούν τόπους ασφάλειας, δημιουργίας και ευημερίας.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email