Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Ανηφορίζει στην Σαμοθράκη ο «Πρωτέας», μόνιμη παραμονή του «Κοραής» ζητούν κάτοικοι & επαγγελματίες

Την μόνιμη παραμονή του πλοίου «Αδαμάντιος Κοραής» της Zante Ferries στην Σαμοθράκη, ζητούν με ανοικτή επιστολή τους προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, κάτοικοι και επαγγελματίες του νησιού.

Η επιστολή αυτή συνδέεται όπως φαίνεται με τα όσα έγιναν γνωστά σχετικά με το «Πρωτέας» που σαλπάρει για το θρακικό πέλαγος.

Πιο αναλυτικά, το πλοίο που ανήκει στην εταιρία ΑΝΕΣ, αναμένεται να βρεθεί σύντομα στην Σαμοθράκη έτσι ώστε να πραγματοποιεί αυτό τα δρομολόγια προς και από το νησί, αντικαθιστώντας για ένα τρίμηνο το «Αδαμάντιος Κοραής».

Μάλιστα ο καπετάνιος του «Πρωτέας», εξέφρασε για ακόμη μια φορά την αγάπη του για όλους όσους στηρίζουν το πλοίο και τόνισε ότι μετά από την ολοκλήρωση του δρομολογίου Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη θα ξεκινήσει, ξανά τα δρομολόγια του για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόνησσο και Μαντούδι.

Ωστόσο, στο σημείο αυτό γεννιέται το ερώτημα, αφού πρόκειται για προσωρινή αντικατάσταση του «Κοραής», για ποιον λόγο κοινοποιήθηκε η συγκεκριμένη επιστολή;

Δείτε την παρακάτω:

ΘΕΜΑ: ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΩΝ ΘΕΡΜΩΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ZANTE FERRIES» ΚΑΙ ΤΟ «ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ»
Σαμοθράκη, 18.10.2021
Κάτοικοι και Επαγγελματίες Θερμών Σαμοθράκης
Εκπρόσωπος: Γιαννούλα Αναγνωστοπούλου- Χάιλα
Στοιχεία Επικοινωνίας : [email protected]

ΠΡΟΣ:
Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ι. Πλακιωτάκη
ΚΟΙΝ:Ακτοπλοϊκή Εταιρεία ” Zante Ferries” για το πλοίο ” Αδαμάντιος Κοραής”

Δύο χρόνια μετά την δρομολόγηση του «ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ» στις ακτοπλοϊκές γραμμές της Σαμοθράκης, με στοιχεία αποδεδειγμένα στην πράξη εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την εξυπηρέτηση που μας προσφέρει και την συμβολή του στην τουριστική ανάκαμψη του νησιού.

Η ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας, η μεταφορική ικανότητα του πλοίου καθώς και η συνέπεια και η ακρίβεια στις δρομολογιακές του υποχρεώσεις μάς οδηγούν βάσιμα να προσδοκούμε οικονομική ανάκαμψη και γενικότερη πρόοδο. Εκφράζουμε την στήριξή μας στην μόνιμη παραμονή του πλοίου και της εταιρείας για την συνέχιση της «Ακτοπλοϊκής Άνοιξης» που βιώνουμε.

Με τιμή,
Οι κάτοικοι και επαγγελματίες των Θέρμων Σαμοθράκης

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη