Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Αν. Δημοσχάκης: “Θετική διάθεση συνδρομής στη σύνταξη μελετών και στη χρηματοδότηση ανακαίνισης της 5ης έδρας του ΔΠΘ στο Διδυμότειχο”

Με ανάρτησή του, ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αναστάσιος Δημοσχάκης, ανακοίνωσε πως επισκέφτηκε στις 27 Μαΐου τον Υπουργό Υποδομών-Μεταφορών Κώστα Καραμανλή & τον ενημέρωσε σχετικά με την νέα διεύρυνση του ΔΠΘ στον Βόρειο Έβρο με επίκεντρο τώρα το Διδυμότειχο!

Συγκεκριμένα αναφέρει πως οι ιστορικές και εμβληματικές αποθήκες του ΟΣΕ στην πόλη των Κάστρων έχουν αξιολογηθεί ως κατάλληλες να στεγάσουν μεσοπρόθεσμα την Νοσηλευτική και την Ψυχολογία.

Ο Υπουργός εξέφρασε την θετική διάθεση να συνδράμει σε όλα τα στάδια του έργου (μελέτες, χρηματοδότηση, υλοποίηση) ώστε οι ανακαινισμένες εγκαταστάσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα (16 μήνες) να είναι έτοιμες να ”υποδεχτούν” τα δύο Τμήματα του ΔΠΘ!!

Σε συνέχεια της επίσκεψης του στην πρωτεύουσα του Έβρου, καθώς και της πρόσφατης ανακοίνωσης περί αναβάθμισης των υποδομών του Αερολιμένα της Αλεξανδρούπολης “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ” , η θετική σύμπλευση του με το όραμα της μεταρρύθμισης/αναβάθμισης των εκπαιδευτικών δομών του Β/Έβρου, συνιστούν έμπρακτη απόδειξη, ότι ο Νομός και η ανάπτυξη του βρίσκονται στις προτεραιότητες της κυβερνητικής ατζέντας.

Δείτε την ανάρτηση:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη