Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο! Παράτησε το γάτο της με το κλουβί στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και έφυγε με την πτήση!

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που καταγράφηκε στο αεροδρόμιο Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης. Μία γυναίκα παράτησε τον γάτο της και αυτή πήρε την πτήση και έφυγε!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αλεξανδρούπολης, μια γυναίκα η οποία ήθελε να πετάξει μαζί με τον γάτο της στην Αθήνα αντιμετώπισε πρόβλημα κατά τον έλεγχο όταν διαπιστώθηκε ότι ο γάτος δεν είχε microchip. Της είπαν ότι δεν μπορεί να τον πάρει μαζί της και αυτή έπραξε ακριβώς αυτό. Βγήκε από το κτίριο, τον παράτησε με το κλουβί του και πήρε κανονικά την πτήση της και έφυγε για την Αθήνα.

 Διαβάστε όσα αναφέρει για το περιστατικό σε ανάρτησή του το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αλεξανδρούπολης :

“Περίπου στις 11.00 χτυπάει το τηλέφωνο.

  • “Καλημέρα σας, είμαστε η αστυνομική βάρδια που βρίσκεται στο αεροδρόμιο. Μια κυρία έχει αφήσει ένα γάτο μέσα στο box του, έξω από το κτίριο του αεροδρομίου “.
  • ” Συγνώμη, μπορείτε να μου δώσετε κάποιες λεπτομέρειες τι ακριβώς εννοείται;”
  • ” Μια κυρία που πετούσε είχε μαζί της ένα box με τον γάτο της. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο γάτος δεν είχε microchip, οπότε η κυρία έφυγε από το κτίριο, άφησε έξω τον γάτο, επέστρεψε κι έφυγε με την πτήση της”.
  • ” Ο γάτος τώρα που βρίσκεται; Και η κυρία έφυγε έτσι απλά;”
    Ο γάτος παραλήφθηκε από το ΑΤ Αλεξανδρούπολης, έχει σχηματιστεί δικογραφία και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο συνεργαζόμενο με τον Δήμο κτηνιατρείο. Αναζητούμε φιλοξενία μέχρι την επίλυση της υπόθεσης. Είναι πολύ φιλικός κι αναζητά την ανθρώπινη παρουσία”.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη