Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Απίστευτο «τρολάρισμα» δημότη προς τον Δήμο Αλεξανδρούπολης-Δείτε τι απάντησε για το σπασμένο δεντράκι στο κέντρο της πόλης

Ένα πραγματικά απίστευτο τρολάρισμα περίμενε τον Δήμο Αλεξανδρούπολης στην ανάρτηση που είχε κάνει πριν μερικές μέρες και με την οποία ζητούσε πληροφορίες από τους ίδιους τους δημότες και συγκεκριμένα αν γνώριζαν ποιος ήταν η αιτία που έσπασε ένα μικρό δεντράκι στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Με έναν έξυπνο, αλλά διακριτικό και πολύ εύστοχο τρόπο, δημότης απάντησε αφήνοντας τα δικά του υπονοούμενα αναφερόμενος σε δεκάδες άλλα δέντρα που είναι παρατημένα και απότιστα εδώ και δύο χρόνια και έχουν οδηγηθεί στο μαρασμό στο πάρκο Αλτιναλμάζη.

Χαρακτηριστικά ο ίδιος αναφέρει στην ανάρτηση του στην σελίδα του facebook Φίλοι Πάρκου Αλτιναλμάζη Αλεξανδρούπολης:

«Προς Δήμο Αλεξανδρούπολης: Για το συγκεκριμένο δεντράκι δεν έχουμε πληροφορίες…Έχουμε για τα δεκάδες δεντράκια στο “πάρκο” Αλτιναλμάζη, που αφέθηκαν απότιστα και αφρόντιστα για δυο χρόνια και ξεράθηκαν…»

Στον απόηχο της ανάρτησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης που ζητούσε πληροφορίες για το ποιος ή τι προκάλεσε την καταστροφή του δέντρου υπήρχαν ανάμεικτες αντιδράσεις από δημότες που συμφωνούσαν στην τακτική των πληροφοριών αλλά και κάποιων που ήταν αντίθετοι στην τακτική των «καταδόσεων».

Άμεση πάντως (όπως συνηθίζεται πάντα στα social media) ήταν και η παρέμβαση του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ναϊτίδη, ο όποιος απαντά στην ανάρτηση του δημότη κάνοντας ξεκάθαρα υποδείξεις αναφορικά με το εθελοντικό πνεύμα που ΔΕΝ υπέδειξαν οι κάτοικοι της περιοχής, χρεώνοντας τους αδιαφορία στο θέμα αυτό. Μάλιστα κατηγορεί τους κατοίκους της περιοχής ότι κάνουν μόνο αυστηρό έλεγχο στα συνεργεία του Δήμου και κριτική με δημόσιες αναρτήσεις.

Δείτε αναλυτικά και διαβάστε την ενδιαφέρουσα κατά τα άλλα απάντηση του προέδρου της κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ναϊτίδη:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη