Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Απολυμαντικά και αντικουνουπικά από την Α. Κουφός Και Σία Ο.Ε.

Η νέα τάξη πραγμάτων δημιούργησε νέες ανάγκες στην αγορά. Η πιο σημαντική από αυτές είναι η ανάγκη για απολύμανση και ενόψει καλοκαιριού φυσικά τα αντικουνουπικά.

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι η επιχειρηματικότητα απαιτεί ευελιξία Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεις τις ανάγκες της αγοράς και με σωστές επιλογές και συνεργασίες να μπορείς να τις καλύψεις.

Μία τέτοια κίνηση έκανε και η εταιρεία Α. Κουφός και Σία ΟΕ. Επεκτείνοντας τις δραστηριότητες και το αντικείμενο φέρνει στην αγορά του Έβρου νέα προϊόντα απολυμαντικά και αντικουνουπικά με οργανωμένο δίκτυο διανομής ικανό να καλύψει επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους Δείτε αναλυτικά την γκάμα των προϊόντων.


ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ Επιφανειών και χεριών “Disin
” ιδανικό για χώρους εστίασης και καταστήματα με συχνή χρήση σε συσκευασία 250μλ και 4L επαγγελματικό.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ σπρέι “Sani Oxy Clean” για επιφάνειες σε χώρους εστίασης, σκεύη εργαστηρίων, ιατρεία, κομμωτήρια, καταστήματα ρούχων, για απολύμανση κλειστών συσκευασιών από τις αγορές σας με ενεργό οξυγόνο χωρίς καθόλου αλκοόλ και χωρίς χλώριο ενεργεί άμεσα ενάντια σε μικρόβια και ιούς. Σε συσκευασίες σπρέι 250μλ και 4λίτρα δοχείο για αναπλήρωση ή χρήση σε επαγγελματικούς χώρους.

ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΧΕΡΙΩΝSani Rep”με 70% αιθυλική αλκοόλη σύμφωνα με την Νο1 συνταγή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για να είναι αποτελεσματικό και στο ιό COVID-19.

ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΑ 2 σε 1 Rep Rel και για απώθηση και για ανακούφιση από τσιμπήματα εντόμων και μεδουσών σε συσκευασίες spray rollon και κρέμα με 100% φυσικά συστατικά.

ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ ενυδατική – αναπλαστική με φυσικά απολυμαντικά συστατικά και Ήπια Αντισηπτική Δράση εναντίων των ιών και των μικροβίων.

Τα προϊόντα παράγονται από εγκεκριμένο εργαστήριο του Ε.Ο.Φ. και είναι γνωστοποιημένα στο νέο Ευρωπαϊκό σύστημα CPNP.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ 25510 20871

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη