Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Απόλυτα επιτυχημένη η εκδήλωση των Κυριών & Δεσποινίδων Αλεξ/πολης – Καλύπτει τα έξοδα άπορου φοιτητή ο Σύλλογος (+photos)

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 10 Ιουλίου με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης σε γνωστό ξενοδοχειο της πόλης.

Πλήθος κόσμου τίμησε με τη παρουσία του την πρόσκληση του συλλόγου για συμμετοχή σε αυτήν την όμορφη καλοκαιρινή βραδιά, την πρώτη μετά από καιρό.

Η κυρία Λένα Σαμάρα στον ολιγόλεπτο χαιρετισμό της ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμμετοχή του και την στήριξη στην προσπάθεια και το κοινωνικό έργο του συλλόγου.

Χαρακτηριστικό της βραδιάς είναι ότι δεν υπήρχαν από μέρες διαθέσιμες θέσεις, με την εκδήλωση να είναι… sold out!

Ακόμη μια υποτροφία από τον σύλλογο στη μνήμη του συμπολίτη μας Σταμάτη Οικονόμου

Ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων, διά στόματος της προέδρου του ανακοίνωσε ότι στη μνήμη του συμπολίτη μας Σταμάτη Οικονόμου που έφυγε από την ζωή, θα αναλάβει τα έξοδα της φοίτησης ενός φοιτητή από άπορη οικογένεια από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωση των σπουδών του.

Πρόκειται για ακόμη μία από τις πολλές ενέργειες που αναλαμβάνει ο συγκεκριμένος σύλλογος, γνωστός για το κοινωνικό του έργο.

Να θυμίσουμε ότι ο Σταμάτης Οικονόμου ήταν
συνταξιούχος ιατρός – ακτινολόγος. Επρόκειτο για μία εμβληματική φυσιογνωμία στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη