Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Απόψε ο τελικός της Eurovision με τη συμμετοχή της Στεφανίας από τον Έβρο – Ποια τα φαβορί σύμφωνα με τα στοιχήματα

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον αποψινό μεγάλο τελικό της Eurovision με το κοινό να ανυπομονεί να δει τόσο την Έλενα Τσαγκρινού, όσο και την Stefania να βάζουν… φωτιά στην σκηνή του Ahoy Arena στο Ρότερνταμ.

Την προσωπική του σφραγίδα στον διαγωνισμό θα βάλει το «El Diablo», καθώς αναμένεται να ανέβει πρώτο στην σκηνή, πριν από την Αλβανία, ενώ το «Last Dance» της 18χρονης Στεφανίας Λυμπεράκη με καταγωγή από το Θούριο του Έβρου θα εμφανιστεί στην 10η θέση, αμέσως μετά το Ηνωμένο Βασίλειο δηλαδή και πριν από την Ελβετία.

Και η μεγάλη έκπληξη της αποψινής βραδιάς: Η γκεστ εμφάνιση της Έλενας Παπαριζου στη σκηνή του Ρότερνταμ. Θα αναβιώσει τις μνήμες από τον τελικό του 2005 και θα μας θυμίσει την υπερηφάνεια που νιώσαμε εκείνη τη μέρα.

Αναλυτικά η εμφάνιση των χωρών:

1.Κύπρος
2.Αλβανία
3.Ισραήλ
4.Βέλγιο
5.Ρωσία
6.Μάλτα
7.Πορτογαλία
8.Σερβία
9.Ηνωμένο Βασίλειο
10.Ελλάδα
11.Ελβετία
12.Ισλανδία
13.Ισπανία
14.Μολδαβία
15.Γερμανία
16.Φινλανδία
17.Βουλγαρία
18.Λιθουανία
19.Ουκρανία
20.Γαλλία
21.Αζερμπαϊτζάν
22.Νορβηγία
23.Ολλανδία
24.Ιταλία
25.Σουηδία
26.Άγιος Μαρίνος

Ο τελικός της Eurovision θα προβληθεί απόψε Σάββατο 22 Μαΐου στις 22:00 από την ΕΡΤ1, το ERTFLIX, ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, και διαδικτυακά από το ertnews.gr. Σχολιαστές θα είναι οι Μαρία Κοζάκου και Γιώργος Καπουτζίδης.

Τι λένε τα στοιχήματα

Μεγάλες πιθανότητες για την πρωτιά έχουν Ιταλία και Γαλλία, τις οποίες ακολουθούν Μάλτα, Ελβετία και Ουκρανία.

Πώς πέρασαν στον τελικό του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιου της Eurovision

Ο πρώτος ημιτελικός που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Μαΐου, χάρισε στην Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo» το χρύσο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, επιβεβαιώνοντας, έτσι, τα προγνωστικά την ήθελαν να προκρίνεται πρώτη στον τελικό.

Ένα εντυπωσιακό θέαμα παρουσίασε και η Stefania (Στεφανία Λυμπεράκη) στον δεύτερο ημιτελικό του μουσικού διαγωνισμού με το «Last Dance», με τα προηγμένα οπτικά εφέ και την τεχνολογία να παρουσιάζονται για πρώτη φορά στον μουσικό διαγωνισμό.

Πηγή: protothema.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη