Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Από την Αλεξανδρούπολη στη Γερμανία με τη Μπάγερν Μονάχου η Περσεφόνη Θεοδώρου!

Μία μικρή απο την Αλεξανδρούπολη, η Περσεφόνη Θεοδώρου γεμίζει με υπερηφάνεια την πόλη της αφού διαπρέπει με τα χρώματα της Μπάγερν Μονάχου.

Η Περσεφόνη Θεοδώρου γεννημένη στην Αλεξανδρούπολη στις 07-07-2006 αποφοίτησε από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης και πήγε μέχρι την Β΄γυμνασίου στο 1ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης.

Εκεί επιλέχθηκε από τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Χρήστο Ποντισίδη να ενταχθεί στην νεοσύστατη ομάδα ΑΕΠΣ ΒΟΡΕΑΣ Αλεξανδρούπολης.

Συμμετείχε σε πολλούς αγώνες και σε προπονήσεις επίλεκτων κορασίδων και μέσα σε δύο χρόνια έφτασε σε πολύ καλό επίπεδο τεχνικής και τακτικής.

Λόγω της απόσπασης του πατέρα της Βαγγέλη Θεοδώρου [είναι εκπαιδευτικός] στα Ελληνικά σχολεία του Μονάχου, εγκαταστάθηκε εκεί με όλη την οικογένειά της και φοίτησε στο 2ο Γυμνάσιο Μονάχου.

Μετά την καραντίνα που υπήρχε πέρυσι κλήθηκε να δοκιμαστεί από την Bayern Munchen Handball FC και συγκεκριμένα από τον προπονητή Lars Hibbeler.

Μετά από μερικές προπονήσεις της ανακοινώθηκε ότι μπορεί να συμμετέχει κι επίσημα στην ομάδα, οπότε έτσι ζητήθηκε κι η μεταγραφή της στον μεγάλο αυτό σύλλογο.

Φέτος μαθήτρια της 1ης Λυκείου στο Λύκειο Μονάχου “Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής”, ξεκίνησε οργανωμένα μαθήματα και προπονήσεις.

Στόχος της να φέρει την νεα της ομάδα την Μπάγερν στην πόλη που γεννήθηκε την Αλεξανδρούπολη!!!

Facebook Γιάννης Μαλκίδης

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email