Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

«Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς» υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ

Την διοργάνωση του προγράμματος με τίτλο «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς» ανακοινώνει το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), το οποίο περιλαμβάνει δίωρες διαδραστικές συναντήσεις για γονείς με θέμα την καλύτερη σχέση με τα παιδιά.

Δείτε την ανακοίνωση:

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), μέλος του οποίου είναι και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης διοργανώνει το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», το οποίο πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Το ανωτέρω πρόγραμμα περιλαμβάνει δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 έως τον Μάϊο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

Αυτήν την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, θέμα της συνάντησης είναι “Εκφοβισμός και έκφραση Βίας ανηλίκων στις ημέρες Covid – 19” με εισηγητές τη Βασιλική Καντζάρα, Καθηγήτρια Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και τη Λευκοθέα Μπινιάρη, Εκπαιδευτικό PhD, Μέλος της Επιστημονικής Ομάδας της Αρχής Διασφάλισης Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Συντονισμός/Σχολιασμός: Παρασκευή Θεοφίλου MSc, PhD Ψυχολογίας Υγείας, Απόφοιτη ΕΣΔΔΑ, Διδάσκουσα ΕΑΠ, Γενική Δ/ντρια Υπηρεσιών Υγείας, Υπουργείο Υγείας.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να παρακολουθήσουν τη διαδραστική συνάντηση των Ακαδημιών Γονέων στο https://youtu.be/_58-DcmKbsE.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη