Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Αργυρό μετάλλιο για Φάνη και Άννα Μήτκα του Εθνικού στο πινγκ πονγκ

“Τρομερές Επιδόσεις από τους Αθλητές της ομάδας του Εθνικού στο πινγκ πονγκ στον Μεγάλο Τελικό των Αναπτυξιακών!”

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πραγματοποιήθηκε φέτος ο Μεγάλος Τελικός των Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών όπου η ομάδα του Εθνικού έδωσε το παρόν για άλλη μία χρονιά με 3 αθλητές.

Στην κατηγορία των παίδων ο Φάνης Μήτκας σε πολύ ανταγωνιστικό όμιλο κατέκτησε την 1η θέση χωρίς να χάσει σετ στους τρεις αγώνες του, ενώ στο ματς της 8αδας έχοντας φοβερή απόδοση νίκησε με 3-1 σετ και προκρίθηκε στον ημιτελικό. Εκεί, μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα και ενώ ξεκίνησε να χάνει 0-2 στα σετ, κατάφερε να γυρίσει το ματς και να επικρατήσει με σκορ 3-2 κατακτώντας το εισιτήριο του για τον μετέπειτα τελικό. Εκεί δεν κατάφερε το απόλυτο και ηττήθηκε από το 1ο φαβορί των αγώνων, καταλαμβάνοντας τη 2η προνομιούχο θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Στην ίδια κατηγορία ο Χρήστος Αϊβάζης αποκλείστηκε στον όμιλο μετά από τριπλή ισοβαθμία αθλητών και διαφορά στα σετ. Πέρασε στο κάτω ταμπλό όπου και σημείωσε τρεις πολύ καλές νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κατακτώντας έτσι την 9η θέση.

Στην κατηγορία των κορασίδων η Άννα Μήτκα στην 1η χρόνια της στην κατηγορία ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έφτασε μέχρι τον τελικό της κατηγορίας!!! Στον δρόμο για τον τελικό αποδίδοντας εξαιρετικό πινγκ-πονγκ, πέρασε στον όμιλο ως 2η και στο ματς της 8άδας απέκλεισε το 2ο φαβορί των αγώνων με σκορ 3-1. Στον ημιτελικό, η Άννα κατάφερε να νικήσει και να αποκλείσει το νούμερο 1 της κατηγορίας στο ranking list με σκορ 3-1!!! Στον τελικό ηττήθηκε σε ένα πολύ αμφίρροπο ματς με το ίδιο σκορ!

Την αποστολή της ομάδας ακολούθησε ο προπονητής Παύλος Τελόπουλος καθώς και γονείς των αθλητών.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email