Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης: Εντείνονται οι εργασίες για την προετοιμασία της μόνιμης έκθεσής του

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης γνωστοποίησε, μέσα από ανάρτησή του σε δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, πως εντείνονται οι εργασίες για την υποδοχή και φιλοξενία της μόνιμης έκθεσης του. Τα τεχνικά συνεργεία εργάζονται με ταχείς ρυθμούς για την ολοκλήρωση των προθηκών που θα φιλοξενήσουν τα εκθέματα του μουσείου. Διαβάστε παρακάτω το περιεχόμενο της ανάρτησης:

«Στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Νέο Μουσείο Αλεξανδρούπολης» με Κωδικό ΟΠΣ 5002187 ενταγμένης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», ήδη από τον Ιούνιο του 2020 έχουν ξεκινήσει οι τεχνικές εργασίες προετοιμασίας της μόνιμης έκθεσής του!

Παράλληλα, στο πλαίσιο του υποέργου «Υλοποίηση μόνιμης έκθεσης Αρχαιολογικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης», που υλοποιείται απολογιστικά και με αυτεπιστασία από την Εφορεία μας ήδη από το 2017, το προσωπικό εργάζεται πυρετωδώς για την προετοιμασία των αρχαιοτήτων, τη συντήρηση, την τεκμηρίωση, τον σχεδιασμό και την τοποθέτηση των αρχαίων αντικειμένων στις ολοκαίνουριες προθήκες του μουσείου!»

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email