Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

ΑΣΕΠ: Η τελική «επτάδα» – Βγήκαν τα αποτελέσματα για τις θέσεις διοικητών σε ΥΠΕ – Ο νυν Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικάκης προκρίνεται

Ο κύβος ερρίφθη και οι «εφτά» που προκρίνονται είναι ένα βήμα πιο κοντά στην «κατάκτηση» της πολυπόθητης θέσης…

Οριστικοποιήθηκε η τελική «επτάδα» για τους υποψήφιους διοικητές ΥΠΕ και τους αναπληρωματικούς, που θα κληθούν για συνέντευξη στην αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Υγείας.

Πρόκειται για 49 στελέχη που θα καλύψουν μία θέση ανά Υγειονομική Περιφέρεια σε όλη τη χώρα. Οι υποψήφιοι μοριοδοτήθηκαν με βάση τις γραπτές εξετάσεις που έδωσαν στο ΑΣΕΠ σύμφωνα με τον νόμο Κεραμέως, αλλά και με βάση τα πτυχία τους. Προηγήθηκε και μία μικρή περίοδος ενστάσεων από υποψηφίους που διαφωνούσαν με τη μοριοδότηση.

Το επόμενο διάστημα οι «επτάδες» που πήραν το «πράσινο φως» θα κληθούν σε συνέντευξη από την αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Υγείας, ώστε να προκύψει η τελική «τριάδα» που θα σταλεί στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για να επιλέξει.

Αμέσως μετά τα νέα στελέχη θα περάσουν την τυπική διαδικασία έγκρισης από τη Βουλή, ενώ με βάση εκτιμήσεις υψηλόβαθμων στελεχών του ΑΣΕΠ προς το τέλος Ιουλίου αναμένονται οι διορισμοί. Σε ότι αφορά στην Περιφέρεια ΑΜΘ, η οποία και υπάγεται στην 3η ΥΠΕ ο νυν Διοικητής Δημήτρης Τσαλικάκης που εκδήλωσε ενδιαφέρον για να συνεχίσει, περνάει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

3η  ΥΠΕ:

ΤΣΑΛΙΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΡΙΘΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΦΩΤΙΟΣ, ΚΟΥΠΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΜΠΟΓΙΑΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΟΠΑΤΣΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη