Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Η “ατομική ευθύνη” αλλιώς…

Η φωτογραφία έφτασε στο site πριν από λίγο. Και ενώ ήμουν ήρεμος και δούλευα μέσα στην καθημερινότητά μου ήρθε αυτή η φωτογραφία για να τινάξει το «νΈβρο μου» στον αέρα.
Πραγματικά είναι κάποιες φορές που μερικοί άνθρωποι δοκιμάζουν τις αντοχές μας. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο δείχνει με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ούτε πολιτισμό ούτε παιδεία και θεωρούν και τους υπόλοιπους υπανθρώπους.
Δεν μπορώ αλλιώς να εξηγήσω τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου, ο οποίος κατάφερε με μία κίνηση (ματ) να κάνει πολλές παραβάσεις ταυτόχρονα.

Καταρχήν ανέβηκε το πεζοδρόμιο και φρόντισε να παρκάρει κάθετα σε αυτό ώστε να κάνει όσο μπορεί πιο δύσκολη την διέλευση των πεζών. Δεν ήθελε να συμβιβαστεί  και να καβαλήσει «λίγο» το πεζοδρόμιο ( αστειεύομαι βέβαια). Θεώρησε λογικό να αφήσει το αυτοκίνητο εκεί για να κάνει τις αγορές του χωρίς να αναζητήσει πάρκινγκ στην περιοχή.

Δε συζητάμε για το γεγονός ότι πάρκαρε σε ράμπες αναπήρων και μπροστά στις διαβάσεις. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος πεζός ήθελε να διασχίσει το δρόμο έπρεπε να εκθέσει τον εαυτό του σε κίνδυνο χωρίς να μπορεί να περάσει από τις διαβάσεις με ασφάλεια.

Ο συγκεκριμένος κύριος όμως φρόντισε σε αυτό να είναι νομοταγής.

Ο ίδιος περνά από τη διάβαση. Αυτό απλά με ξεπερνάει.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη