Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Α. Δαβής: «Ναι στις εκδηλώσεις ‘Σαν Παραμύθι’ αλλά με όρους λειτουργίας στις παροχές εστίασης ώστε να μην πληγούν οι επαγγελματίες»

Την αντίδραση του Δημοτικού Συμβούλου προκάλεσε η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Σουφλίου όσον αφορά το χρονικό όριο λειτουργίας των παροχών εστίασης στις εκδηλώσεις «Σαν Παραμύθι» καθώς όπως αναφέρει πλήττονται οι επιχειρηματίες εστίασης της περιοχής. Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναφέρει:

«Στηρίζουμε απόλυτα την μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Θράκης “Σαν Παραμύθι”, που φέτος για πρώτη φορά θα διαρκέσει 8 ημέρες (23-30 Δεκ.), στεκόμαστε όμως σταθερά, αποφασιστικά και έμπρακτα στο πλευρό των επαγγελματιών του Σουφλίου και της ευρύτερης περιοχής. Ο Δήμος Σουφλίου ως συνδιοργανωτής (και με οικονομική επιχορήγηση της τάξεως των 11.000 ευρώ) των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με τον σύλλογο εθελοντών & νεολαίας Σουφλίου (ΚΙΝΗ.ΣΟΥ), οφείλει και πρέπει να θέσει όρους λειτουργίας και συγκεκριμένα: τελικό χρονικό όριο λήξεως των παροχών εστίασης στο συγκρότημα Τζίβρε. Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο άπαντες αντιλήφθηκαν, ότι η δημοτική αρχή δεν επιθυμούσε και δεν επιθυμεί να θέσει τελικό χρονικό όριο, ένα πάγιο και δίκαιο αίτημα των ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας Σουφλίου, λειτουργώντας κατά αυτόν τον τρόπο εναντίον των τοπικών επιχειρήσεων. Το ΟΧΙ πλέον αποτελούσε μονόδρομο στο 15ο τακτικό θέμα της συνδιοργάνωσης των εκδηλώσεων, στηρίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο σε απόλυτο βαθμό και τους 7 ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης-ψυχαγωγίας, που ήταν παρόντες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου και εξέφραζαν τις δικαιολογημένες ενστάσεις, ανησυχίες και επιφυλάξεις τους, καταθέτοντας τεκμηριωμένους προβληματισμούς για την βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους την εορταστική περίοδο.»

Απόστολος Δαβής

Δημοτικός Σύμβουλος Σουφλίου

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη