Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Α. Ποϊραζίδου: “Να ζητήσουν συγγνώμη η κ. Ιντζεπελίδου και οι υπάλληλοι από τις 17 οικογένειες εργαζομένων”

Συνέχεια έχει το θέμα με τους 17 συμβασιούχους μέχρι πρότινος εργαζομένους στο Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 7 μήνες.

Η πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου, μετά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αλεξανδρούπολης (θυμηθείτε εδώ), έπειτα από συνέντευξη που είχε δώσει στην Δέλτα Τηλεόραση μιλώντας για σωρεία λαθών από την ταμειακή υπηρεσία του Δήμου που οδήγησε στην καθυστέρηση πληρωμών, σε νέα συνέντευξη της, καλεί την αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών Ελένη Ιντζεπελίδου και τους υπαλλήλους του ταμείου, να ζητήσουν συγγνώμη από τις 17 οικογένειες των εργαζομένων.

Αναλυτικά και μιλώντας αυτή τη φορά στον Maximum 93.6 τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ξημερώνουν Χριστούγεννα και 17 οικογένειες είναι ακόμα απλήρωτες. Δώσαμε αγώνα για να καταφέρουν να πληρωθούν το βράδυ της 24ης Δεκέμβρη, με δεύτερο εντέλεσθαι που κατέθεσα. Το πήρα πάνω μου για να πληρωθούν επιτέλους. Γιατί έγιναν όλα αυτά; Γιατί κάποιοι στο ταμείο του Δήμου προχώρησαν σε σωρεία λαθών και δεν παίρνω πίσω αυτό που είπα. Δεν ξέρω αν τα λάθη οφείλονται σε άγνοια ή σε πόλεμο στο Πολυκοινωνικό. Ο ταμίας έχει δικαίωμα να κάνει αμφισβήτηση. Αλλά δεν είναι δυνατόν μέσα σε 6 μήνες να υπάρχουν τόσες πολλές κατά του Πολυκοινωνικού. Και σίγουρα δεν σέρνεις την υπόθεση όπως έγινε στην περίπτωση αυτή.

Καλώ όλους αυτούς, συμπεριλαμβανομένης και της αντιδημάρχου κ. Ιντζεπελίδου να ζητήσουν συγγνώμη. Μαζί με το τμήμα της, με τους υπαλλήλους της που έκαναν τα λάθη να βγουν και να ζητήσουν συγγνώμη από αυτές τις 17 οικογένειες».

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη