Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Α’ φάση Γ’ Εθνικής Πόλο Ανδρών: Στις λεπτομέρειες χάθηκε η πρόκριση για Εθνικό

Oλοκληρώθηκαν οι αγώνες της Α΄ φάσης το πρωί της Κυριακής με τον αγώνα Ν.Ο. Καβάλας Αργοναύτες – Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/πολης στο δημοτικό κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης».

Μετά από έναν πολύ καλό αγώνα, πραγματική διαφήμιση για το άθλημα που μας χάρισε το αργυρό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα του Τόκιο, όπου και οι δυο ομάδες κυνήγησαν την νίκη που θα τους έδινε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Ν.Ο. Καβάλας/Αργοναύτες με σκορ 13-12. Έτσι οι ομάδες που προκρίνονται για την επόμενη φάση είναι η ΣΑΠΚ Νεάπολης Θεσ/νίκης και ο Ν.Ο. Καβάλας/Αργοναύτες.

Τα 8λεπτα του αγώνα ήταν 2-5, 6-3, 0-1, 5-3 (πρώτη η ομάδα της Καβάλας ως τυπικά γηπεδούχος).

Η ομάδα της Καβάλας κέρδισε 5 αποβολές και 6 πέναλτι ενώ η ομάδα του Εθνικού κέρδισε μόλις 5 αποβολές.

Για τον Εθνικό σκόραραν οι παρακάτω παίκτες: Τζιαμπάζης Παυλος (3), Παυλίδης Θεόδωρος (2), Κατσογριδάκης Βαγγέλης (2) και από 1 γκολ οι Παναγιώτου Νίκος, Ρουσσίδης Διονύσης, Σιρολιάννης Γιάννης, Χαμαλίδης Αντώνης και Κυρατζόγλου Χάρης.

Με τους αγώνες αυτούς ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Εθνικού για την περίοδο 2020-2021. Σύντομα ξεκινούν οι αγώνες της περιόδου 2021-2022, με πρώτη αγωνιστική υποχρέωση το πανελλήνιο πρωτάθλημα έφηβων Κ17 στις αρχές Δεκεμβρίου.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email