Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Βάλτε τον καθαρό αέρα στην ζωή σας. Απολύμανση -καθαριότητα και προστασία στον εσωτερικό χώρο.

Η εποχή που ζούμε είναι κρίσιμη για την υγεία μας αλλά και για την υγεία των γύρων μας. Είναι καιρός λοιπόν να προστατευτούμε από τα μικρόβια απολυμαίνοντας σωστά και εύκολα τον χώρο του σπιτιού μας και της εργασίας μας.

Η επιχείρηση Welcare- Μ.Νικολαϊδης & Σια Ο.Ε βρίσκεται κοντά σας για να σας προσφέρει ένα αξιόπιστο και υψηλής ποιότητας προϊόν στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Θωρακίστε την υγεία σας και αναπνεύστε ελεύθερα και υγιεινά όλο το 24ωρο με την συνεχή λειτουργία του καθαριστή αέρα Aerte Klean, όπου εξασφαλίζεται την υγιεινή της ατμόσφαιρας του χώρου. Λειτουργεί αθόρυβα με αναλώσιμη κασέτα και η αποτελεσματικότητα του ξεκινά σε λίγα μόλις λεπτά.

Καθαρός αέρα σημαίνει καλύτερη ζωή και η τεχνολογία Aerte απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να έχουν διαρκή προστασία από:

  1. τους παθογόνους μικροοργανισμούς που προκαλούν άσθμα, αλλεργίες και συχνά σοβαρές λοιμώξεις και αποδυναμώνουν την άμυνα του οργανισμού.
  2. Την μετάδοση αερομεταφερόμενων παθογόνων και μολυσματικών οργανισμών, όπως ιοί γρίπης, ΤΒ, Aspergillus κ.λ.π.

Επιπλέον:

  1. Βοηθάει στην εξαφάνιση των βακτηρίων από τις επιφάνειες του χώρου στον οποίον λειτουργεί.
  2. Μειώνει τα αλλεργιογόνα και τις δυσάρεστες οσμές.

Ο καθαριστής αέρα Aerte Klean προστατεύει από παθογόνους μικροοργανισμούς, ιούς, βακτήρια, μύκητες από σωματίδια, καπνό τσιγάρου, ρύπανση, νέφος ακόμη και από αλλεργιογόνα γύρη , σκόνη, μούχλα, ακάρεα και τρίχωμα ζώων.

Για το σπίτι, το γραφείο η άλλους πολυσύχναστους  χώρους ο Aerte Klean απολυμαίνει , καθαρίζει και προστατεύει το εσωτερικό περιβάλλον , εξουδετερώνοντας τους μικροοργανισμούς από τον αέρα αλλά και από τις επιφάνειες. Είναι κατάλληλος για χρήση σε χώρους όπου υπάρχουν παιδιά, ηλικιωμένοι και κατοικίδια. Συστήνεται ιδιαίτερα για χώρους όπου ζούν άτομα με αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα , όπως ΧΑΠ, άσθμα κ.λ.π

Διεύθυνση:  ΒΙΖΒΥΖΗ 22 Alexandroúpoli, Greece 68100

Τηλέφωνο: 25510-84550

Email:  [email protected]

Facebook Page: https://www.facebook.com/welcarealexpoli/

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη