Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Βαγγέλης Ντούμας: “Νιώθω ευλογημένος που σε τόσο μικρή ηλικία συμμετέχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες”

Στην εκπομπή  της ΕΡΤ «Ραντεβού στο Παρίσι» μίλησε ο βενιαμίν της Ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς αγώνες, Ευάγγελος Εφραίμ Ντούμας, περιγράφοντας τα συναισθήματα, τα  όνειρα, τους στόχους  και τις δυσκολίες του στην προσπάθειά του να λάμψει στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

«Είμαι ενθουσιασμένος ! Νιώθω ευλογημένος που σε τόσο μικρή ηλικία συμμετέχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι ύψιστη τιμή για έναν αθλητή.», δήλωσε ο Αλεξανδρουπολίτης αθλητής της κολύμβησης, που θα αγωνιστεί στη σκυτάλη 4Χ100 μικτή ανδρών-γυναικών, την Παρασκευή 2 Αυγούστου στις 12:00.

«Νιώθω χαρά και ενθουσιασμό που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, αλλά και λίγο άγχος, γιατί είναι η πρώτη μου μεγάλη διοργάνωση με τους άντρες. Πιστεύω, όμως, ότι θα ανταπεξέλθω.» ανέφερε ο αθλητής και επεσήμανε: «Ελπίζω να επαναλάβουμε μια εμφάνιση  αντίστοιχη μ’ αυτή στη Ντόχα»,

Ο στόχος  για το Παρίσι, όπως σημειώνει, είναι να βελτιωθεί ο καθένας ατομικά, για να συμβάλει έτσι στο καλύτερο ομαδικό αποτέλεσμα, αλλά κι ένα καλό πλασάρισμα στην οχτάδα.

Ο Ντούμας, που πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 16 και  φέτος θα πάει στη  Β΄Λυκείου, ερωτηθείς για το πώς είναι να είσαι ακόμα μαθητής και να προετοιμάζεσαι για τους Ολυμπιακούς αγώνες ανέφερε: «Είναι δύσκολο, γιατί πρέπει να συνδυάσεις το πρόγραμμα των προπονήσεων, των αγώνων, των διοργανώσεων με το σχολείο», ενώ για το πώς τον αντιμετωπίζουν οι συμμαθητές του συμπλήρωσε : «Οι συμμαθητές μου είναι χαρούμενοι για μένα, τους έχω δίπλα μου και ανυπομονούν να με δουν να κολυμπάω.»

Σαν το νεαρότερο μέλος της ομάδας, το μήνυμα που στέλνει είναι :

«Το νέο αίμα υπάρχει, είναι εδώ και έτοιμο να βοηθήσει»

Παρακολουθήστε πατώντας εδώ όλα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Ντούμας από το 3.39 ως το 7.12

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη