Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Βαριά ήττα της Αλεξανδρούπολης FC στο «Φώτης Κοσμάς»

Η Αλεξανδρούπολη FC γνώρισε την ήττα με 4-1 από τον Πανδραμαϊκό στο Γήπεδο Φώτης Κοσμάς, για την 6η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Κάκιστη εμφάνιση από τους παίκτες του Ζόραν Στοΐνοβιτς, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται τα λάθη και να σκοράρουν 4 φορές.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Αλεξανδρούπολη να χάνει την πρώτη ευκαιρία στο 3ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρακασίδη και τον Κιουμουρτζή να αποκρούει. Στο 27ο λεπτό ο Πανδραμαϊκός θα ανοίξει το σκορ με τον Γιαννόπουλο να εκμεταλλεύεται λάθος διώξιμο της άμυνας από σέντρα του Αχαλινόπουλου. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμορφη ενέργεια στα δεξιά από τους φιλοξενούμενους, ο Μπερούκας δέχεται την τελική πάσα και διπλασιάζει τα τέρματα του Πανδραμαϊκού. Δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Χρήστος Στοΐνοβιτς μειώνει για την Αλεξανδρούπολη, με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Κωνσταντίνου Πατσιώρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της Αλεξανδρούπολης παρέμεινε η ίδια και ο Πανδραμαϊκός (ο οποίος δεν εντυπωσίασε, αλλά ήταν ουσιαστικός) θα σκοράρει δύο φορές, με το δεύτερο τέρμα του Μπερούκα στο 54ο λεπτό και τον Πινδώνη μετά από αδράνεια της άμυνας στο 76ο λεπτό. Το τέλος της λήξης βρήκε την Αλεξανδρούπολη αντιμέτωπη με βαριά ήττα στην έδρα της. Ο προπονητής, οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση ζητούνε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την σημερινή εμφάνιση.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Παπαδόπουλος, Στοΐνοβιτς Χρ., Παπαγεωργίου, Σιδηρόπουλος, Σιώπης, Αμπραχαμιάν, Πατσιώρας Αγγ. (58’ Τσιεγγελίδης), Πατσιώρας Κων., Στοΐνοβιτς Αθ. (50’ Θέμελης), Καρακασίδης (68’ Χριστοφορίδης), Ρουμπιές (68’ Παγωνίδης)

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ (Μπάμπης Καζεπίδης): Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Καζαντζίδης, Αϊβάζης, Τουμανίδης, Τζελίδης, Αχαλινόπουλος, Πινδώνης, Belmani, Γιαννόπουλος, Μπερούκας

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη