Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Βασίλης Μαυρίδης για Χρήστο Μέτιο: “Ας σοβαρευτούν κάποιοι επιτέλους”

Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης με ανάρτηση του σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης άφησε σοβαρότατες αιχμές κατά του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου αναφορικά με την χθεσινή και σημερινή του απόφαση για το κλείσιμο των σχολικών μονάδων.

Ο κύριος Μαυρίδης επικαλείται το έγγραφο από το Γραφείο Ενημέρωσης του Περιφερειάρχη που αφορά την απόφαση του Μέτιου, όχι μόνο για το κλείσιμο των σχολικών μονάδων αλλά και για τον τρόπο διδασκαλίας.

Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας ενοχλημένος, χρεώνει άγνοια νομοθεσίας στον Μέτιο, καθώς και απουσία επικοινωνίας με τους Δημάρχους της Περιφέρειας.

Δείτε την ανάρτηση του δημάρχου Ορεστιάδας:

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ,ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Χ Ω Ρ Ι Σ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ),ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ!! ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ …!

Δημοσιεύτηκε από Vassilis Mavridis στις Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021

Την ίδια ώρα εκπαιδευτικοί κύκλοι θέτουν υπό αμφισβήτηση την αρμοδιότητα του Περιφερειάρχη να αποφασίζει για τον τρόπο διδασκαλίας, δεδομένου ότι το Δελτίο Τύπου δίνει αυτήν την εικόνα την ίδια ώρα που υπάρχει πρόσφατη επικείμενη νομοθεσία.

Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι στην επίσημη απόφαση του Περιφερειάρχη δεν γίνεται αναφορά για τον τρόπο διδασκαλίας, κάτι που υπάρχει στο Δελτίο Τύπου και προκάλεσε τις αντιδράσεις των εκπαιδευτικών.

Δείτε την επίσημη απόφαση του Περιφερειάρχη:

[pdfjs-viewer viewer_width=0 viewer_height=800 url=https://focustonevro.gr/wp-content/uploads/2021/02/1613414413354321.pdf download=true print=true fullscreen=false fullscreen_target=false fullscreen_text=”on” zoom=0 search_term=”” ]

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι η χθεσινή και η σημερινή απόφαση του περιφερειάρχη για κλείσιμο των σχολικών μονάδων και υπόδειξη για τον τρόπο με τον οποίον θα γίνει το μάθημα δημιούργησε αναστάτωση και προβληματισμό.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email