Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Βασίλης Μαυρίδης: «Καταδικάζουμε τις μονόπλευρες ενέργειες της κυβέρνησης για το ΚΥΤ Φυλακίου και πάμε σε νέες συγκρούσεις»

Στην νέα εξέλιξη για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ΚΥΤ Φυλακίου μετά την Προκήρυξη του Μειοδοτικού Διαγωνισμού από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης σε συνέντευξη του στο Ράδιο Έβρος.

«Από τις 11 Μαρτίου δεν υπάρχει καμία ενημέρωση, καμία επικοινωνία και το κυριότερο, φαίνεται ότι αποφασίζουν πλέον χωρίς να ενημερώσουν την τοπική κοινωνία» λέει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

«Είναι απαράδεκτο να μην ενημερώνουν την τοπική κοινωνία».

Συμπλήρωσε επίσης ότι καταδικάζει αυτές τις μονόπλευρες ενέργειες της κυβέρνησης η οποία όπως φαίνεται δεν έχει καμία διάθεση πλέον να συζητήσει με την τοπική κοινωνία ενώ τόνισε πως όλη αυτή η κατάσταση θα οδηγήσει σε σύγκρουση σε όλα πλέον τα επίπεδα.

Όσον αφορά τις δικές του προσωπικές ενέργειες αυτούς του δύο μήνες σχετικά με την επικοινωνία με την κυβέρνηση ο Δήμαρχος Ορεστιάδας είπε ότι «Με το θεσμικό μας ρόλο έστειλα την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και πριν από αυτό έστειλα επιστολή και στον κ.Μηταράκη και στον κ.Χρυσοχοίδη για να δούμε τι σκοπεύουν να κάνουν. Επίσης ενεργοποιήθηκαν και οι βουλευτές μήπως πάρουν αυτοί τις απαντήσεις που πρέπει»

Κλείνοντας αναφέρθηκε στις μονόπλευρες ενέργειες της κυβέρνησης τονίζοντας πως «Έχει χαθεί η εμπιστοσύνη και δυστυχώς το τελευταίο δίμηνο η απόσταση μεγαλώνει».

πηγή Ράδιο Έβρος.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη