Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Βεβαίωση μετακίνησης: Από 19 Φεβρουαρίου οι αλλαγές λόγω της κακοκαιρίας Μήδεια

Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, 18 Φεβρουαρίου, οι εργαζόμενοι μπορούν να μετακινούνται χωρίς το φόβο προστίμου με τα παλαιά έντυπα που έχουν στα χέρια τους.

Από την ερχόμενη Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, θα ισχύσουν τελικά οι αλλαγές στη βεβαίωση μετακίνησης των εργαζομένων λόγω των προβλημάτων που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Μήδεια σε όλη τη χώρα. Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, 18 Φεβρουαρίου, οι εργαζόμενοι μπορούν να μετακινούνται χωρίς το φόβο προστίμου με τα παλαιά έντυπα που έχουν στα χέρια τους.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας: «Λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων που επικρατούν σε όλη τη χώρα, το μεταβατικό διάστημα εφαρμογής και χρήσεως των νέων εντύπων Βεβαίωσης Κίνησης τόσο των εργαζομένων όσο και των αυτοαπασχολούμενων, ελεύθερων επαγγελματιών, επιτηδευματιών, καθώς και των μελών διοίκησης, επεκτείνεται μέχρι και την 19/2/2021 και ώρα 06:00. Για το διάστημα από 15/2/2021 και ώρα 06:00 έως και 19/2/2021 και ώρα 05:59, οι εργαζόμενοι μπορούν να μετακινούνται από και προς την εργασία τους και με τα παλαιά έντυπα φόρμες – άδειες κυκλοφορίας εργαζομένου».

Πηγή: ethnos.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη