Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Βόλεϊ: Από το Σουφλί στον ΠΑΟΚ ο Πορφύριος Τάσιου

Στα Κ18 και Κ21 του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Πορφύριος Τάσιου.

Ο αθλητής του Έβρου Σουφλίου ήταν εξαιρετικός στο Πανελλήνιο Κ18 όπου οι Θρακιώτες κατέκτησαν τη 2η θέση και οι εμφανίσεις του μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Πρόκειται για ακόμα έναν αθλητή του Έβρου Σουφλίου που προσελκύει το ενδιαφέρον μεγάλης ομάδας της Ελλάδας, πράγμα που φυσικά αποδίδεται κατά πολύ στην εξαιρετική δουλειά του προπονητή Νίκου Μούχλια.

Υπενθυμίζεται πως στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ αγωνίζονται οι γιοι του κόουτς του Έβρου, Δημήτρης & Βασίλης Μούχλιας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η Ακαδημία Βόλεϊ Ανδρών ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Τάσιου Πορφύριου από τον Ασα Εβρος Σουφλιου Βολλευ που θα ενισχύσει τα τμήματα Κ18 και Κ21 του Συλλόγου.

Γεννημένος 05/04/08 και με ύψος 1.81 ,αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου και ήταν βασικό μέλος της πρωταθλήτριας ομάδας Κ18 του ΑΣΑ ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ , με την οποία κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18.

Ο συνδυασμός υψηλής τεχνικής κατάρτισης στη δύσκολη θέση του πασαδόρου και του αδαμάντινου χαρακτήρα του αθλητή , οδήγησαν την Ακαδημία μας στην απόκτησή του .

Πορφύριε σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με τη νέα σου ομάδα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Άσα Έβρος Σουφλίου και τον προπονητή Νίκο Μούχλια,χωρίς την συνδρομή των οποίων δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή».

Πηγή: sportsaddict.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη