Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Β. Λαμπάκης: “Δεν θα συνομιλήσω με κανέναν και δεν θα κατευθύνω τους ψηφοφόρους – Αποχωρώ”

Με μία δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο επικεφαλής της παράταξης “Πόλη και Πολίτες” Βαγγέλης Λαμπάκης, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τα αυτοδιοικητικά δρώμενα, στέλνοντας παράλληλα και ξεκάθαρο μήνυμα προς τους συνυποψηφίους υποψηφίους Δημάρχους ότι δεν θα συνομιλήσει με κανέναν για τον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Η δήλωση του έγινε μετά τις 11 το βράδυ όταν και σε ενσωμάτωση του 45% είχε την τρίτη θέση χωρίς να διαφαίνεται ελπίδα για να είναι στον δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά η δήλωση του:

“Δώσαμε αγώνες με τιμιότητα και ειλικρίνεια.

Δώσαμε αγώνες με αγάπη για τον τόπο, με πυγμή και αφοσίωση, τιμώντας την όποια θέση μάς έδωσε ο λαός να υπηρετήσουμε.

Νιώθω ότι η ψυχή μου είναι γεμάτη με όλα όσα προσέφερα στον τόπο που γεννήθηκα, που αγάπησα και συνεχίζω να αγαπώ.

Σας κοιτάζω στα μάτια με περηφάνεια και αξιοπρέπεια.

Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου, που δέχθηκαν την προσφορά μου, όλα αυτά τα χρόνια.

Διατηρώ ισχυρή την πεποίθηση πως οι ψήφοι που έλαβα είναι κάτι παραπάνω από ιερές για εμένα. Δεν μεταβιβάζονται, ούτε εκχωρούνται.

Ως εκ τούτου, ξεκαθαρίζω προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θα συνομιλήσω με κανέναν και δεν θα κατευθύνω τους ψηφοφόρους της ιστορικής μας παράταξης πουθενά. Επίσης, δεν θα συναντήσω κανέναν από τους διεκδικητές της θέσης του Δημάρχου, τη δεύτερη Κυριακή.

Η παράταξη μας άφησε το αποτύπωμα της, ιστορικά το στίγμα της, όπως επίσης και μία πολύ ισχυρή παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Μετά από 20 χρόνια ενεργούς συμμετοχής και απόδοσης σπουδαίου έργου στην Αυτοδιοίκηση, αποχωρώ, ελπίζοντας να διατηρηθεί και να εξελιχθεί το έργο μας.

Ευχαριστώντας εκ βαθέων τους συνεργάτες μου, διαχρονικά, εύχομαι στους πολίτες του Δήμου Αλεξανδρούπολης ό,τι καλύτερο.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη