Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Β. Μαυρίδης: Στον αγώνα για το ΚΥΤ Φυλακίου πρέπει να πάμε συντεταγμένα και όχι μεμονωμένα για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα

Σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS και τον δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση του ΚΥΤ Φυλακίου.

Ο δήμαρχος στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός, το οποίο μάλιστα σχολίασε και μέσω από ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφορικά με την πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών της ΕΕΒΟΠ μετά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας του περασμένου Σαββάτου. Σύμφωνα με τον κ. Μαυρίδη η ενέργεια αυτή δρα διασπαστικά και αποπροσανατολιστικά, καθώς προς αυτή τη κατεύθυνση συστάθηκε και λειτουργεί με στόχο την προβολή και την ανάδειξη της αντίθεσης της τοπικής κοινωνίας Επιτροπή Αγώνα αποτελούμενη από τον ίδιο και τους υπόλοιπους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Ο δήμαρχος επεσήμανε πως με την αναβολή της προγραμματισμένης επίσκεψης του κου Μηταράκη κερδίζεται χρόνος ένθεν και ένθεν για τις συζητήσεις που θα ακολουθήσουν, ενώ ξεκαθάρισε πως κανένας αυτοδιοικητικός του Έβρου δεν έχει θέσει θέμα μεταφοράς του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου από την Αλεξανδρούπολη στην Καβάλα.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email