Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Γέμισε το Νοσοκομείο του Σβίλεγκραντ από ασθενείς με κορονοϊό

67 ασθενείς με κορονοϊό βρίσκονται νοσηλευόμενοι στο Νοσοκομείο του γειτονικού Svilengrad. Από την αρχή της πανδημίας πριν από ένα χρόνο, αυτός είναι ο μεγαλύτερος αριθμός ασθενών με COVID-19 μέχρι τώρα στο νοσοκομείο. Ολόκληρο το εσωτερικό του νοσοκομείου διατίθενται για όσους έχουν μολυνθεί με κορονοϊό, πολλά άτομα από τα οποία βρίσκονται σε καλή και άλλα σε σοβαρή κατάσταση. Όσον αφορά τον αριθμό των εισαχθέντων ασθενών με κορονoϊό, το νοσοκομείο της γειτονικής πόλης  κατατάσσεται δεύτερο μετά το νοσοκομείο Haskovo. 

Υπάρχουν λίστες ασθενών που περιμένουν εισαγωγή, τα ασθενοφόρα έρχονται το ένα μετά το άλλο, ανακοίνωσε το νοσοκομείο Svilengrad. Οι προγραμματισμένες επεμβάσεις για άλλες ασθένειες έχουν ανασταλεί.

Για αυτές τις τελευταίες 8 ημέρες με θετικά τεστ για το COVID-19 είναι 107 άτομα από το Svilengrad και 30 από το Lyubimets. Η επιδημία δεν υποχωρεί, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρρωσταίνουν, είπε η Δρ. Velina Mavrodieva. Μόνο σήμερα έχουμε γράψει και παραδώσει συνταγές για καραντίνα σε 8 άτομα στο Lyubimets και σε πολλά άλλα – στο Svilengrad. Υπάρχει επίσης καραντίνα στα χωριά Malko Gradishte, Siva Reka, Mezek, Raykova Mogila.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη