Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Γνωστός επαγγελματίας της Αλεξανδρούπολης καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό του από συγγενικό του πρόσωπο – Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε γνωστός επιχειρηματίας στην Αλεξανδρούπολη όπως κατήγγειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε social media η σύζυγος του.

Το περιστατικό συνέβη νωρίτερα σήμερα (Κυριακή 23/01/22)  στο χώρο της κατοικίας του θύματος. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, το συγγενικό του πρόσωπο πραγματοποίησε τις απειλές που του είχε εξαπολύσει πολλές φορές στο παρελθόν. Χάρη στην επέμβαση της συζύγου του θύματος και αδερφής του δράστη, έγινε κλήση στην αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο άμεσα και γλίτωσαν, όπως αναφέρει, από τα χειρότερα.  Ο Κ.Γ. καταγγέλλει ότι ο κουνιάδος του, του απέσπασε το κινητό όταν τράπηκε σε φυγή.

Δείτε την ανάρτησή του:

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάρτηση έγινε από την σύζυγο του θύματος προκειμένου να ενημερωθούν συγγενείς, φίλοι και πελάτες για την κλοπή του κινητού τηλεφώνου αλλά και για τον εντοπισμό του δράστη.

Τέλος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του focustonevro.gr λίγο μετά τις 6 ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη έξω από την πόλη της Αλεξανδρούπολης.
Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email