Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Γράφηκε ο «επίλογος» για τον αδικοχαμένο 46χρονο Γιώργο Τζανετάκη

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στις 17:00 από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου της Αλεξανδρούπολης η εξόδιος ακολουθία του 46χρονου Γιώργου Τζανετάκη που έχασε τη ζωή του το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στο πολύνεκρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Μέστης. 
Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την εκκλησία που ήρθε για το ύστατο χαίρε στον αγαπημένο οικογενειάρχη και συμπολίτη τους. 
Με την απόλυτη σιωπή να κυριαρχεί στην διάρκεια της τελετής και ένα μεγάλο γιατί στα μάτια  του κόσμου αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίον ο Γιώργος έχασε τόσο άδικα τη ζωή του.
« Η πιο σκληρή συνάντηση στη ζωή είναι με το θάνατο»…  ήταν τα λόγια του ιερέα, θέλοντας να τονίσει ποσό δύσκολες είναι οι ώρες αυτές για τους οικείους του θύματος και παράλληλα έκανε αναφορά στο αναστάσιμο μήνυμα των ημερών. Τον επικήδειο εκφώνησε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας Μύλοι Θράκης Α.Ε. η κυρία Νάντια  Ουζουνοπούλου όπου και εργαζόταν ο Γιώργος Τζανετάκης. 
Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Τζανετάκης σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα που σόκαρε το Πανελλήνιο όταν αλλοδαπός οδηγός οχήματος που μετέφερε μη νόμιμους μετανάστες δεν συμμορφώθηκε σε σήμα για έλεγχο που του έκαναν αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης, στο ύψος του οικισμού της Μάκρης.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει τον έλεγχο, εμβόλισε το περιπολικό, ενώ ακολούθως συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα. Στη συνέχεια, το όχημα εντοπίστηκε να έχει εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής στο ύψος της περιοχής Κόμαρος και να έχει προσκρούσει μετωπικά με το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 46χρονος Γιώργος Τζανετάκης.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του…

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη