Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Γυμνάσιο Σουφλίου: Πρότζεκτ μαθητών της Γ’ τάξης με στόχο καθαρισμό σημείων με τη συνδρομή του Δήμου

Στο Γυμνάσιο Σουφλίου βρέθηκε την Παρασκευή ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρωτογενούς Τομέα Δημήτρης Δαρούσης.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή το πρότζεκτ μαθητών της Γ’ τάξης με θέμα τον εντοπισμό σκουπιδιών στη φύση στο τόπο κατοικίας τους. Ο κ. Δαρούσης αφού απάντησε στις ερωτήσεις των μαθητών τους συνεχάρη τα παιδιά για την προσπάθεια τους που στόχο έχει τον καθαρισμό σημείων με την συνδρομή του Δήμου Σουφλίου.

Στην σχετική ανάρτηση του ο κ. Δαρούσης αναφέρει:

Σήμερα είχα την ευκαιρία να συναντηθώ στο Δημαρχείο με μαθητές της Γ’ Γυμνασίου
Σουφλίου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ενός πρότζεκτ που αφορά τον εντοπισμό σκουπιδιών στη φύση στο τόπο κατοικίας τους.
Στόχος των παιδιών είναι σε συνεργασία με το Δήμο Σουφλίου ο καθαρισμός σημείων με σκουπίδια και την ανάρτηση πινακίδων σε αυτά τα σημεία για την αποτροπή της ρύπανσης τις οποίες θα φτιάξουν τα ίδια τα παιδιά από οικολογικά υλικά.
Τα παιδιά μου έκαναν αρκετές ερωτήσεις σχετικά με το που μπορεί κάποιος να πετάει τα σκουπίδια του, για τους μπλε καδους ανακύκλωσης καθώς επίσης και για το αν ο Δήμος διαθέτει σημείο στο οποίο μπορεί κάποιος να αφήσει παλιές ηλεκτρικές συσκευές προς ανακυκλωση.
Με τις πληροφορίες που συνέλεξαν έχουν σκοπό την έκδοση ενημερωτικού φυλλαδίου που θα διανείμουν στους κατοίκους της περιοχής μας .
Θέλω να συγχαρώ για την πρωτοβουλία αυτή τα παιδιά και τους καθηγητές τους.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email