Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Γ. Ντόλιος: «Δεν είμαι ενθουσιασμένος από τον κ. Ζαμπούκη»

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τον νυν δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη στη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό status 94.2  και στον δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη.

Ο πρώην Υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά «Δεν είμαι ενθουσιασμένος από τον κ. Ζαμπούκη» αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην στηριχτεί εκ νέου από το Κίνημα Αλλαγής, όπως στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Όπως είπε «δεν υπάρχει ακόμη βεβαιότητα για ποιον θα στηρίξει το ΚΙΝ.ΑΛ. σε όλους τους Δήμους του Έβρου» αφού αμέσως μετά ανέφερε ότι «μπορεί να διεκδικήσουν κι άλλοι υποψήφιοι την στήριξη του κινήματος για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης». Διευκρίνισε επίσης ότι εννοεί τον εν δυνάμει υποψήφιο Δημήτρη Καραβασίλη, η υποψηφιότητα του οποίου δεν έχει ωστόσο ανακοινωθεί ακόμη επίσημα.

Όσον αφορά τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ., ο Γιώργος Ντόλιος εμφανίστηκε ικανοποιημένος τόσο από την συμμετοχή του κόσμου όσο και από το μεγάλο ποσοστό επιτυχίας του Νίκου Ανδρουλάκη.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email