Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Γ. Παντελίδης: Ο κόσμος ψηφίζει συμπεριφορές, νοοτροπίες και καθημερινότητα

Ειδήσεις έβγαλε η ραδιοφωνική συνέντευξη στο MAXIMUM FM και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κολιό του πρώην αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Γιώργου Παντελίδη.

Ο πρώην Αντιδήμαρχος υπογράμμισε ότι οι δημότες ψήφισαν με γνώμονα την καθημερινότητά τους, αλλά και τις νοοτροπίες και συμπεριφορές της προηγούμενης δημοτικής αρχής, και όχι με βάσει την υλοποίηση μεγάλων έργων, δίνοντας εμμέσως πλην σαφώς την ερμηνεία του για το αποτέλεσμα των προηγουμένων δημοτικών εκλογών. Παραδέχθηκε δε ότι, αν ο κόσμος ψήφιζε με βάση τα μεγάλα έργα, δήμαρχος θα εξακολουθούσε να ήταν ο Βαγγέλης Λαμπάκης.

Ο κος Παντελίδης επεσήμανε πως η παράταξη «Πόλη & Πολίτες» καταψήφισε το Τεχνικό Πρόγραμμα της δημοτικής αρχής, το οποίο κατά 75% του περιεχομένου του ανήκει στην προηγούμενη διοίκηση.

Αίσθηση προκάλεσε και η διαπίστωση του ότι τα προηγούμενα χρόνια υλοποιούνται περίπου μόνο το 14% του εκάστοτε Τεχνικού Προγράμματος.

Ειδική αναφορά έκανε στο τωρινό έργο της Αντιδημαρχίας Πρασίνου του κου Δαστερίδη χαρακτηρίζοντας το πετυχημένο και αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο αιχμές για το αντίστοιχο προηγούμενο.

Ο πρώην αντιδήμαρχος σημείωσε πως δεν έχει πρόβλημα με τον επικεφαλής της παράταξης Βαγγέλη Λαμπάκη, αλλά με κάποιους πέριξ αυτούΚαταλήγοντας ανέφερε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές χωρίς να προσδιορίσει σε ποιο σχήμα.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email