Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Και πάλι η Δημοτική Αρχή “στρίβειν δια της περιφοράς” Έκτακτη συνεδρίαση για την αστική συγκοινωνία

Τις παλιές γνώριμες τακτικές που γνωρίζει καλά η Δημοτική Αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη από την περίοδο της καραντίνας, επαναφέρει για ένα θέμα που απλά υπάρχουν και άλλες απόψεις και εν μέσω καταγγελιών για μη τήρηση των συμφωνηθέντων στην διαπαραταξιακή επιτροπή που συστάθηκε για το θέμα!!!

Αναφερόμαστε στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης που θα γίνει “δια της περιφοράς” την προσεχή Δευτέρα 6 Ιουλίου με μοναδικό θέμα τη λήψη απόφασης σχετικά με τη λειτουργία Δημοτικής Αστικής Συγκοινωνίας.

Στην διαπραταξιακή επιτροπή που συνεδρίασε τις προηγούμενες μέρες φαίνεται ότι υπήρχαν διαφωνίες στο τελικό πόρισμα και αυτό αποτυπώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη Πόλη και Πολίτες για μη τήρηση από πλευράς Δημοτικής Αρχής των συμφωνηθέντων.

Δείτε την ανακοίνωση της παράταξης Πόλη και Πολίτες εδώ.

Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός πως, παρόλο που οι συνεδριάσεις δια ζώσης επανήλθαν στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, για το συγκεκριμένο ζήτημα η δημοτική αρχή επιλέγει να συνεδριάσει δια περιφοράς. Θυμίζουμε ότι το θέμα είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις και από άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Η δημοτική αρχή φαίνεται να επιλέγει να αποφύγει τον εποικοδομητικό διάλογο και να προσπαθεί να το περάσει με αναίμακτο τρόπο.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη