Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Έλλειψη ενημέρωσης καταλογίζει στην δημοτική αρχή ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (χθες 24/11) ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Παπαδόπουλος «χτυπά» ξανά και καταγγέλλει την απουσία ενημέρωσης των μελών του Σωματείου αναφορικά με τους χειρισμούς της δημοτικής αρχής στο θέμα της προστασίας του προσωπικού από τον κορωνοϊό.

Αφορμή της ανάρτησης υπήρξε ο εντοπισμός ενός ακόμη θετικού κρούσματος, αυτή την φορά σε υπάλληλο που εργάζεται στο Πρωτόκολλο του δήμου και η μετέπειτα διαρροή της είδησης περί έλευσης κλιμακίου του ΕΟΔΥ ώστε να ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών.

Ο κ. Παπαδόπουλος απευθύνει αρκετά ερωτήματα σχετικά με την παρουσία του κλιμακίου του ΕΟΔΥ και ζητάει απαντήσεις. Διαβάστε το περιεχόμενο της ανάρτησης:

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες του focustonevro.gr κλιμάκιο του ΕΟΔΥ εξέτασε χθες τους υπάλληλους που εργάζονται στην δημοτική ενότητα Τραϊανούπολης, ενώ από σήμερα το πρωί αυτό θα βρίσκεται στο δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης.

Τα τεστ θα διενεργηθούν σε δύο φάσεις. Στην πρώτη θα ελεγχθούν όσοι υπάλληλοι εργάζονται και συνδιαλέγονται με το κοινό, ενώ στην δεύτερη θα εξετασθούν και αυτοί που εργάζονται με καθεστώς τηλεργασίας ή έχουν λάβει άδεια ειδικού σκοπού.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη