Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ανάρτηση του αντιπροέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων αφορμή για διαξιφισμούς με τον Παύλο Μιχαηλίδη

Με ανάρτησή του ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Δημήτρης Παπαδόπουλος τοποθετήθηκε αναφορικά με το θέμα που έβαλε τους δημοτικούς υπαλλήλους στο στόχαστρο της επικαιρότητας και αφορούσε την ετήσια επιχορήγηση που δόθηκε από την δημοτική αρχή στον Σύλλογο Εργαζομένων. Ο κ. Παπαδόπουλος υπεραμύνθηκε της επιχορήγησης ζητώντας και από άλλους δημόσιους φορείς να προχωρήσουν σε αντίστοιχες κινήσεις προς το προσωπικό τους.

Η ανάρτηση προκάλεσε την αντίδραση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Παύλου Μιχαηλίδη, ο οποίος ανακίνησε το όλο θέμα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια συνομιλία με εκατέρωθεν βέλη και κατηγορίες που έφθασαν μέχρι και στο ενδεχόμενο της επίλυσης των διαφορών στις δικαστικές αίθουσες. Δείτε παρακάτω την ανταλλαγή σχολίων:

Στην τοποθέτησή του ο Αντιπρόεδρος βάλλει εναντίον μερίδας των ΜΜΕ, τα οποία κατά την άποψη του, με την εσφαλμένη ανάδειξή του θέματος ανάγκασαν τους δημοτικούς υπαλλήλους να πρέπει να απολογηθούν της επιχορήγησης. Διαβάστε παρακάτω το περιεχόμενο της ανάρτησης του κ. Παπαδόπουλου που αποτέλεσε την αφορμή για να ανάψει η «σπίθα»:

Ο κύριος Μιχαηλίδης Παύλος, αντέδρασε για την πολύ σωστή επιχορήγηση που δίνεται από το Δήμο προς το Σύλλογο μας. Το…

Δημοσιεύτηκε από Δημήτρης Παπαδόπουλος στις Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email