Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου Σάββα Σεφερειάδη από την παράταξη Λαμπάκη

Ο χορός των ανεξαρτητοποιήσεων στον Δήμο Αλεξανδρούπολης καλά κρατεί…

Μετά την τελευταία ανεξαρτητοποίηση του Παναγιώτη Αγγελίδη από την παράταξη του Βαγγέλη Μυτιληνού πριν από μία εβδομάδα, αυτήν την φορά την σκυτάλη παίρνει η παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη – Πόλη και Πολίτες.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του focustonevro.gr o δημοτικός σύμβουλος Σάββας Σεφεριάδης κατέθεσε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης την δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την παράταξη Πόλη και Πολίτες του Βαγγέλη Λαμπάκη.

Ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Σάββας Σεφεριάδης εδώ και καιρό είχε εκφράσει με διάφορους τρόπους την διαφοροποίησή του σε χειρισμούς της παράταξης στην οποία βρισκόταν και αυτή η κίνηση ήταν για πολλούς αναμενόμενη.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι είναι η δεύτερη ανεξαρτητοποίηση που λαμβάνει χώρα στην παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης. Θυμίζουμε ότι η πρώτη ήταν του Τριαντάφυλλου Αρβανιτίδη από τις αρχές ακόμη της νέας δημοτικής θητείας.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν η παραίτηση του Σάββα Σεφεριάδη συνδέεται και με τις αλλαγές που θα γίνουν στην δημοτική αρχή τον Σεπτέμβριο ή με κάποιο άλλο δημοτικό σχήμα που ετοιμάζεται για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές;

Ο χρόνος θα δείξει…

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη