Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Λύθηκε το μυστήριο της παραίτησης του Αντιδημάρχου Η. Δαστερίδη: «Φταίει η αντιπολίτευση» – Η παραίτηση δεν έγινε δεκτή

Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με όσα ανέφερε στην συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Τρίτης ο πρώην αλλά και νυν Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Ηλίας Δαστερίδης στο ραδιοφωνικό σταθμό Status 94,2 η αιτία για την οποία παραιτήθηκε ήταν… οι συκοφαντίες και τα ψεύδη που δεχόταν από την αντιπολίτευση που τον οδήγησαν στο να θέσει την παραίτηση του στη διάθεση του δημάρχου. 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην και νυν Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου, επειδή ο Δήμαρχος ήταν ιδιαίτερα απασχολημένος με σοβαρότερα ζητήματα από την δική του την παραίτηση δεν ασχολήθηκε τις πρώτες μέρες με αυτήν (για αυτό πέρασαν 6 μέρες χωρίς να υπάρχει είδηση για το θέμα) και… όταν κατάφερε να ασχοληθεί, δεν την έκανε δεκτή

Ο πρώην και νυν Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Ηλίας Αστερίδης θεώρησε, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, ότι αυτή του η ενέργεια ήταν μία απόδειξη στην αντιπολίτευση ότι δεν ήρθε στο δήμο για να πιάσει μια καρέκλα. Μάλιστα το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του δείχνει ότι όλα πάνε καλά στον Δήμο.

Άλλωστε δήλωσε πως μετά την παραίτησή του (που δεν έγινε δεκτή) συνεχίζουν ακόμη πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί το έργο τους σαν δημοτική αρχή. 

Ξεκαθάρισε βέβαια ο ίδιος, ότι στο μέλλον αν ξαναγίνουν παρόμοιες κριτικές αυτή τη φορά δεν θα ξαναπαραιτηθεί.

Ο πρώην και νυν αντιδήμαρχος Ηλίας Δαστερίδης εμφανίστηκε πεπεισμένος  ότι οι δημότες είναι  ενημερωμένοι για το έργο που γίνεται από την δημοτική αρχή και ειδικά από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Πρασίνου και ότι οι δημότες τους συγχαίρουν για το έργο που γίνεται. Πολλοί μάλιστα απ’ αυτούς τον επισκέπτονται και στο γραφείο για να τους συγχαρούν.
Τέλος είναι χαρακτηριστική και ενδιαφέρουσα η άποψη  του πρώην και νυν Αντιδημάρχου Πράσινο και Καθαριότητας με την οποία έκλεισε και την συνέντευξή του, ότι: “όταν είσαι κοντά στο δήμαρχο είσαι και κοντά στους πολίτες“.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη