Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Τεστ κορονοϊού με τη λήψη σάλιου στους παιδικούς σταθμούς

Με πρωτοβουλία του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Πολυκοινωνικού, οι γονείς μπορούν να προμηθεύονται από τους παιδικούς σταθμούς τεστ κορονοϊού με λήψη σάλιου για τα παιδιά τους, με σκοπό την ασφαλή λειτουργία των παιδικών σταθμών.

Δείτε την ανακοίνωση:

Πρώτη ημέρα λειτουργίας των παιδικών σταθμών σήμερα και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και το Πολυκοινωνικό, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την έγκαιρη ανίχνευση και μείωση της διασποράς του κορονοϊού, προμηθεύτηκε και διαθέτει δωρεάν στα παιδιά των δημοτικών παιδικών σταθμών τεστ κορονοϊού με τη λήψη σάλιου. Τα τεστ θα δίνονται δωρεάν στους γονείς των παιδιών που το επιθυμούν κάθε βδομάδα.

Τα παιδιά με τη βοήθεια των γονέων μπορούν να κάνουν το self test στο σπίτι τους με τη λήψη σάλιου από το στόμα. Πρόκειται για μια ασφαλή και απόλυτα ανώδυνη μέθοδο.

Αν και η υποχρεωτική χρήση των self test ξεκινά από τα προνήπια, θεωρήσαμε ότι με τη χορήγηση των τεστ για τον κορονοϊό με τη λήψη σάλιου εξασφαλίζεται η εύρυθμη και ασφαλής καθημερινή λειτουργία των παιδικών σταθμών.

Η διανομή των τεστ έχει ήδη ξεκινήσει και οι γονείς μπορούν να τα παραλαμβάνουν από τους παιδικούς σταθμούς.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη