Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Δήμος για όλους – Πρώτα εσύ: Καλωσορίζουμε την παράταξη «Πόλη και Πολίτες – Βαγγέλης Λαμπάκης» στο σύγχρονο κόσμο

Δεν άφησε αναπάντητη η δημοτική αρχή την ανάρτηση της παράταξης «Πόλη και Πολίτες» που αφορούσε το κάλεσμα των νέων στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Μέσα από την σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η παράταξη «Δήμος για όλους. Πρώτα εσύ», απάντησε και έκανε λόγο για αργοπορία 10 ετών.

Βρήκε μάλιστα την ευκαιρία να παραθέσει μία σειρά θεμάτων που απασχολούν την κοινή γνώμη της τοπικής αυτοδιοίκησης προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να αποδομήσει την πρωτοβουλία της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου για κάλεσμα των νέων.

Στην ανάρτηση της παράταξης «Δήμος για όλους. Πρώτα εσύ» που ως γνωστόν διοικεί τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, αναφέρουν ότι οι νέοι άνθρωποι έκλεισαν την πόρτα διαπαντός στην παράταξη Λαμπάκη.

Στο τέλος της ανάρτησης μάλιστα, γίνεται αναφορά για μία έκπληξη που ετοιμάζει η δημοτική αρχή σε αυτό το θέμα.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση.

Καλωσορίζουμε την παράταξη “ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ – ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ” στον σύγχρονο κόσμο!

Μετά από αργοπορία δέκα (10) ετών, θυμήθηκαν ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι – διαμάντια που θα μπορούσαν να προσφέρουν στην κοινωνία μέσω του θεσμού της αυτοδιοίκησης.

Μάλιστα αυτοχρίστηκαν και καθηγητές πολιτικών επιστημών, ικανοί να διδάξουν αυτούς τους νέους ανθρώπους.

Τι θα τους διδάξουν άραγε οι “έμπειροι και τεχνογνώστες” της παράταξης του Βαγγέλη Λαμπάκη;

Πως να πλαστογραφούν υπογραφές πεθαμένων αλλά και εκατοντάδων άλλων πολιτών για να εξαφανίζονται αμέτρητοι τόνοι φρούτων που προορίζονταν για ευπαθείς και ευάλωτους συμπολίτες μας;

Πως να αφήνουν απλήρωτους δεκάδες εργαζόμενους χωρίς συμβάσεις, στερώντας τους αυτό το μικρό εισόδημα από τις οικογένειες τους;

Πως να μεταφέρουν τις απόκριες στον μήνα Αύγουστο και να αγοράζουν καρναβαλικά άρματα που ήταν ήδη αγορασμένα πριν χρόνια;

Πως να εξαφανίζουν τόνους πολύτιμου λιπάσματος που προοριζόταν για αγρότες που το είχαν ανάγκη;

Πως να κατασπαταλούν χρήματα για υπερβολικές προμήθειες στην κατασκήνωση και στο τέλος να εξαφανίζονται τα υπόλοιπα χωρίς έγγραφα και διαφανείς τρόπους;

Πως να καλύπτουν διάφορους επιτήδειους που πλαστογραφούσαν το γνήσιο των υπογραφών πολλών εκατοντάδων αγροτών σε συμβάσεις με ιδιωτικές εταιρείες;

Πως να φορτώνουν τους δημότες με δάνεια για έργα με προκλητικά χαμηλές εκπτώσεις;

Αυτή είναι η παροχή γνώσης και ενημέρωσης που θέλει να προσφέρει στους νέους ανθρώπους η παράταξη “ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ”;; Ξεχνούν ότι οι νέοι άνθρωποι τους έκλεισαν την πόρτα δια παντός.

Ξεχνούν ότι δημότες κάτω των 30 ετών, κοσμούν ήδη το Δημοτικό Συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης και ανήκουν στην παράταξη της Δημοτικής αρχής η οποία τεκμηριώνει έμπρακτα πως επενδύει το μέλλον του τόπου μας στους νέους ανθρώπους.

ΥΓ 1: Χαιρετίζουμε τον στόχο σας Νο 5, όπου επικροτείτε ως απαραίτητη την συμμαχία των αυτοδιοικητικών δυνάμεων, προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε όσο περισσότερο την δύναμη της τοπικής κοινωνίας.

Όπως γνωρίζουν όλοι οι Δημότες, η δημοτική αρχή ήδη προχώρησε σε συμπράξεις και συμμαχίες προς όφελος όλων μας. Όμως δεν φαίνεται να σας χαροποιεί αρκετά αυτο το γεγονός.

ΥΓ 2: Μη χαριεντίζεστε μεταξύ σας ότι πράξατε κάτι για 1η φορά στην Ελλάδα διότι θα γελάσει το Πανελλήνιο. Απλά διαβάστε το ΝΟΜΟ 3443/2006 – ΦΕΚ 41/Α/27.2.2006 που αφορά τα δημοτικά συμβούλια νέων.

Και σε αυτό το θέμα η Δημοτική αρχή σας ετοιμάζει εκπλήξεις.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

Καλωσορίζουμε την παράταξη “ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ – ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ” στον σύγχρονο κόσμο! Μετά από αργοπορία δέκα (10) ετών,…

Posted by Δήμος για όλους. Πρώτα ΕΣΥ on Thursday, April 15, 2021
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email