Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Δήμος για όλους – Πρώτα εσύ: “Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος προβαίνει ανεξέλεγκτα σε συκοφαντικές επιθέσεις και ψεύδη επιχειρήματα”

Οι επαναλαμβανόμενες δημόσιες παρεμβάσεις του Αντιπροέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Παπαδόπουλου για θέματα που αφορούν την λειτουργία του δήμου και της δημοτικής αρχής, οδήγησαν την παράταξη «Δήμος για όλους – Πρώτα εσύ» που διοικεί τον Δήμο Αλεξανδρούπολης να πάρει θέση μέσω ανάρτησης σε γνωστό μέσω κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία παραθέτει μέχρι και βίντεο (επιστρατεύοντας τηλεοπτικές τεχνικές ρεπορτάζ) παρουσιάζοντας σε μια «ιστορική αναδρομή» τις ενέργειες και τις δηλώσεις του Αντιπροέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Η παράταξη κατηγορεί σε έντονο ύφος τον κ. Παπαδόπουλο ότι προβαίνει σε συκοφαντικές δηλώσεις, τις οποίες στο τέλος “τις μαζεύει…”. Η κόντρα αυτή φαίνεται πως παίρνει διαστάσεις. Μένει να δούμε τι θέση θα πάρει και πως θα απαντήσει στις κατηγορίες που δέχεται ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Παπαδόπουλος

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή της η παράταξη αναφέρει:

Τα τελευταία 3 χρόνια, με όλους τους δημάρχους ,σε τακτά χρονικά διαστήματα ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος, ενδυόμενος την κάπα του συνδικαλιστή, προβαίνει ανεξέλεγκτα και ασύστολα σε συκοφαντικές επιθέσεις με ψευδή επιχειρήματα εναντίον Δημάρχων, δημοτικών συμβούλων και στελεχών της αυτοδιοίκησης. Όταν οι δηλώσεις του καταρρέουν με αποδείξεις, “τα… μαζεύει” αυτοδιαψεύδοντας τον εαυτό του και επιχειρεί να θεραπεύσει και να ανασκευάσει τα ψέματα του με μια απλή συγγνώμη.

Ακολουθεί η δημοσίευση:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email