Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Δήμος Ορεστιάδας: Μηνύσεις, ανεξαρτητοποιήσεις και έπεται συνέχεια….

Τον δικό του αγώνα προσωπικά και εκτός της παράταξης «Δυναμικά μπροστά» θα συνεχίσει το εξής ο Δημοτικός Σύμβουλος Ορεστιάδας Κώστας Ασμανίδης μετά την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί. Η απόφαση του πάρθηκε σε συνεννόηση με τον επικεφαλής της παράταξης Παναγιώτη Σιανκούρη, ώστε ο κ. Ασμανίδης θα μπορέσει να ακολουθήσει τις οδούς που ο ίδιος επιλέξει κατά της δημοτικής αρχής.

Η ανάρτηση του Κώστα Ασμανίδη στο facebook για την ανεξαρτητοποίηση του και τους λόγους που πήρε την απόφαση αυτή:

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συνδημότες,

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις των «κόκκινων γραμμών» και τον χαρακτηρισμό μου ως «ακραίο στοιχείο» από κάποιους «αμόρφωτους γραμματιζούμενους», τα εξώδικα, τις αγωγές και τις μηνύσεις (από τον Δήμαρχο Ορεστιάδας!) με τις ψευδείς κατηγορίες, επειδή ασκώ τα καθήκοντα του Δημοτικού Συμβούλου με ευσυνειδησία, αποφάσισα σε συνεννόηση με τον Αρχηγό της παράταξης «Δυναμικά μπροστά» Παναγιώτη Σιανκούρη να «ανεξαρτητοποιηθώ» για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα της θητείας μου.

Ο μοναδικός λόγος είναι να μην επωμιστεί η παράταξη «Δυναμικά μπροστά» τα όσα θα προκύψουν από τις εδώ και πέρα επιλογές μου.

Το έργο έχει ήδη αρχίσει…

Έχω ήδη μηνύσει τους Αντιδημάρχους Γ. Καραγιάννη και Α. Αρχοντίδη, διότι διέπραξαν εις βάρος μου τα ποινικά αδικήματα της ψευδορκίας μάρτυρος και συκοφαντικής δυσφήμισης κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και το έκαναν για να στηρίξουν τη μήνυση του Δημάρχου Μαυρίδη, που κατέθεσε εναντίον μου. Αυτά είναι τα «ήθη» κάποιων δημοτικών Συμβούλων της ομάδας Μαυρίδη και ο πολιτικός πολιτισμός τους!

Αυτού του είδους η αυτοδιοικητική διαχείριση μας βρίσκει αντίθετους και έχουμε δρομολογήσει τη δημιουργία νέου «Δημοτικού φορέα», ο οποίος θα παίξει σημαντικό ρόλο στο ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ γίγνεσθαι του τόπου μας.

Οι μέχρι τώρα διοικούντες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, αποδείχθηκαν αναποτελεσματκοί και ανίκανοι να σταματήσουν την καταστροφική πορεία του τόπου μας.

Υπόσχομαι να συνεχίσω τον αγώνα για τη σωτηρία του τόπου μας με όλες μου τις δυνάμεις.

Ορεστιάδα 26 Ιουνίου 2022

Κωνσταντίνος Ασμανίδης

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ορεστιάδας

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη